Kiaulienos išpjova su parmezano padažu

Mėsa 56 Atnaujinta: 2020 09 13 Įkelta:
Kiaulienos išpjova su parmezano padažu
  • Porcijos: 4
  • Paruošimo laikas: 55 min
  • Sunkumas: Vid. sunkumo
Spausdinti

Rimtas ir geras patiekalas visai šeimynai! Kas pasiilgote kiaulienos, pasinaudokite šiuo receptu - kiaulienos išpjova su parmezano padažu.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Išpjovas nuplauname, nusausiname ir apvoliojame pipirų, čiobrelio ir rozmarino mišinyje taip, kad iš visų pusių mėsa būtų aplipusi prieskoniais.
  2. Keptuvėje įkaitiname aliejų ir apkepame mėsą iš kiekvienos pusės po 5 minutes (iš viso 15 minučių). Pasūdome ir supjaustome maždaug 1,5 cm riekelėmis.
  3. Grietinėlę sumaišome su sūriu. Į kepimo indą dedame mėsos riekeles, užpilame sūrio - grietinėlės mišiniu ir dedame kepti į iki 210 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepame 15 minučių.
  4. Barsčiau Provanso žolelių mišiniu, keptuvėje kepiau apie 10 minučių ir apie 25 min. orkaitėje.

Kiaulienos išpjova su parmezano padažu



  • Porcijos: 4
  • Paruošimo laikas: 55
  • Sunkumas: Vid. sunkumo

Rimtas ir geras patiekalas visai šeimynai! Kas pasiilgote kiaulienos, pasinaudokite šiuo receptu - kiaulienos išpjova su parmezano padažu.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Išpjovas nuplauname, nusausiname ir apvoliojame pipirų, čiobrelio ir rozmarino mišinyje taip, kad iš visų pusių mėsa būtų aplipusi prieskoniais.
  2. Keptuvėje įkaitiname aliejų ir apkepame mėsą iš kiekvienos pusės po 5 minutes (iš viso 15 minučių). Pasūdome ir supjaustome maždaug 1,5 cm riekelėmis.
  3. Grietinėlę sumaišome su sūriu. Į kepimo indą dedame mėsos riekeles, užpilame sūrio - grietinėlės mišiniu ir dedame kepti į iki 210 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepame 15 minučių.
  4. Barsčiau Provanso žolelių mišiniu, keptuvėje kepiau apie 10 minučių ir apie 25 min. orkaitėje.
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą