Kiaulienos kotletai džiūvėsėliuose

Mėsa 319 Atnaujinta: 2020 03 01 Įkelta:
Kiaulienos kotletai džiūvėsėliuose
  • Porcijos: 4
  • Paruošimo laikas: 35 min
  • Sunkumas: Lengva
Spausdinti

Patiekalas labai paprastas, skanus ir malonus gomuriui. Ši kiauliena gaunasi sultinga ir minkšta. Jei norite, galite pridėti tarkuoto parmezano - tai suteiks papildomą skonį šiai kapotai mėsai.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Duoną susmulkinkite į trupinius naudodami trintuvą ('blenderį').
  2. Supjaustykite mėsą į 8 gabaliukus. Įtrinkite druska ir pipirais.
  3. Paimkite vieną gabaliuką ir pamerkite į išplaktus kiaušinius.
  4. Tada pavoliokite baltos duonos trupiniuose.
  5. Kepkite aliejuje ant vidutinės ugnies maždaug 7 minutes iš kiekvienos pusės.
  6. Patiekite su mėgstamu garnyru.

Kiaulienos kotletai džiūvėsėliuose



  • Porcijos: 4
  • Paruošimo laikas: 35
  • Sunkumas: Lengva

Patiekalas labai paprastas, skanus ir malonus gomuriui. Ši kiauliena gaunasi sultinga ir minkšta. Jei norite, galite pridėti tarkuoto parmezano - tai suteiks papildomą skonį šiai kapotai mėsai.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Duoną susmulkinkite į trupinius naudodami trintuvą ('blenderį').
  2. Supjaustykite mėsą į 8 gabaliukus. Įtrinkite druska ir pipirais.
  3. Paimkite vieną gabaliuką ir pamerkite į išplaktus kiaušinius.
  4. Tada pavoliokite baltos duonos trupiniuose.
  5. Kepkite aliejuje ant vidutinės ugnies maždaug 7 minutes iš kiekvienos pusės.
  6. Patiekite su mėgstamu garnyru.
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą