Kiaulienos nugarinės iešmeliai su balzamiko padažu kepti ant grotelių

Mėsa 153 Atnaujinta: 2020 06 05 Įkelta:
Kiaulienos nugarinės iešmeliai su balzamiko padažu kepti ant grotelių
  • Porcijos: 8
  • Paruošimo laikas: 30 min
  • Sunkumas: Lengva
Spausdinti

Vienas geriausių receptų VASARAI! 2020 metų naujiena - kiaulienos nugarinė iešmeliai su balzamiko padažu! Tikras gardumėlis draugų kompanijoje!

Ingredientai

Nurodymai

  1. Dideliame dubenyje sumaišykite alyvuogių aliejų, actą, česnaką ir rozmariną. Sudėkite kiaulieną ir išminkykite. Palikite šaldytuve mažiausiai 30 minučių arba iki 4 valandų.
  2. Įkaitinkite kepsninę arba grilį. Pagardinkite kiaulieną druska ir pipirais. Suverkite kiaulienos sprandinę ant iešmelių pakaitomis su svogūnu. Švelniai sutepkite groteles alyvuogių aliejumi. Kepkite ant grotelių, apversdami vieną ar du kartus, kol kiauliena taps kieta, o svogūnas bus traškus ir švelnaus skonio. Tai truks maždaug 10 minučių.
  3. Skanaus!

Kiaulienos nugarinės iešmeliai su balzamiko padažu kepti ant grotelių



  • Porcijos: 8
  • Paruošimo laikas: 30
  • Sunkumas: Lengva

Vienas geriausių receptų VASARAI! 2020 metų naujiena - kiaulienos nugarinė iešmeliai su balzamiko padažu! Tikras gardumėlis draugų kompanijoje!

Ingredientai

Nurodymai

  1. Dideliame dubenyje sumaišykite alyvuogių aliejų, actą, česnaką ir rozmariną. Sudėkite kiaulieną ir išminkykite. Palikite šaldytuve mažiausiai 30 minučių arba iki 4 valandų.
  2. Įkaitinkite kepsninę arba grilį. Pagardinkite kiaulieną druska ir pipirais. Suverkite kiaulienos sprandinę ant iešmelių pakaitomis su svogūnu. Švelniai sutepkite groteles alyvuogių aliejumi. Kepkite ant grotelių, apversdami vieną ar du kartus, kol kiauliena taps kieta, o svogūnas bus traškus ir švelnaus skonio. Tai truks maždaug 10 minučių.
  3. Skanaus!
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą