Kiaulienos šonkauliukai pagal David Lebovitz

Mėsa 62 Atnaujinta: 2020 09 13 Įkelta:
Kiaulienos šonkauliukai pagal David Lebovitz
  • Porcijos: 6
  • Paruošimo laikas: 150 min
  • Sunkumas: Vid. sunkumo
Spausdinti

Vienas tobuliausių šonkauliukų receptų - Kiaulienos šonkauliukai pagal David Lebovitz. Išbandykite, garantuojame - norėsite dar ir dar...

Ingredientai

Nurodymai

  1. Didelėje kepimo skardoje sumaišome visus nurodytus produktus.
  2. Į gautą masę sudedame maždaug 15 cm ilgio gabalais supjaustytus šonkaulius, storu sluoksniu aptepame juos iš visų pusių, skardą uždengiame ir dedame į iki 160 laipsnių įkaitintą orkaitę.
  3. Uždengę kepame 2 valandas, kelis kartus atidengiame ir apverčiame. Tuomet, praėjus 2 valandoms, atidengiame ir kepame dar 1 - 1,5 valandos, apversdami kas 15 minučių, kol skystis nugaruos ir sutirštės, o mėsa lengvai atsiskirs nuo kaulo.
  4. Tiekdami supjaustome į atskirus šonkaulius.

Kiaulienos šonkauliukai pagal David Lebovitz



  • Porcijos: 6
  • Paruošimo laikas: 150
  • Sunkumas: Vid. sunkumo

Vienas tobuliausių šonkauliukų receptų - Kiaulienos šonkauliukai pagal David Lebovitz. Išbandykite, garantuojame - norėsite dar ir dar...

Ingredientai

Nurodymai

  1. Didelėje kepimo skardoje sumaišome visus nurodytus produktus.
  2. Į gautą masę sudedame maždaug 15 cm ilgio gabalais supjaustytus šonkaulius, storu sluoksniu aptepame juos iš visų pusių, skardą uždengiame ir dedame į iki 160 laipsnių įkaitintą orkaitę.
  3. Uždengę kepame 2 valandas, kelis kartus atidengiame ir apverčiame. Tuomet, praėjus 2 valandoms, atidengiame ir kepame dar 1 - 1,5 valandos, apversdami kas 15 minučių, kol skystis nugaruos ir sutirštės, o mėsa lengvai atsiskirs nuo kaulo.
  4. Tiekdami supjaustome į atskirus šonkaulius.
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą