Kiaulienos šonkauliukai su obuoliais

Mėsa 240 Atnaujinta: 2020 05 20 Įkelta:
Kiaulienos šonkauliukai su obuoliais
  • Porcijos: 4
  • Paruošimo laikas: 35 min
  • Sunkumas: Vid. sunkumo
Spausdinti

Puikaus skonio kiaulienos šonkauliukai su obuoliais ir špinatų salotomis. Vyną galite pakeisti daržovių sultiniu arba vandeniu.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Kiaulienos šonkaulius pasūdykite, apšlakstykite 2-3 šaukštais aliejaus bei citrinos sultimis, apibarstykite susmulkintu rozmarinu ir palikite marinuotis apie 30 min.
  2. Keptuvėje įkaitinkite likusį aliejų ir kepkite šonkauliukus, kol šie iš abiejų pusių gražiai apskrus.
  3. Perkėlę mėsą į lėkštę, toje pačioje keptuvėje ištirpinkite sviestą, suberkite per pusę perpjautus obuolius ir kepkite apie 5 minutes.
  4. Tuomet vėl sudėkite šonkauliukus, taip pat vyšninius pomidorus, kalendrų sėklas bei pipirų mišinį, viską užpilkite vynu ir troškinkite apie 20 min,
  5. Kol mėsa troškinasi, nuplaukite špinatus, apšlakstykite juos alyvuogių aliejumi bei citrinų sultimis, įberkite šiek tiek druskos ir viską lengvai išmaišykite.
  6. Šonkauliukus patiekite su troškintais obuoliais bei špinatų salotomis.

Kiaulienos šonkauliukai su obuoliais



  • Porcijos: 4
  • Paruošimo laikas: 35
  • Sunkumas: Vid. sunkumo

Puikaus skonio kiaulienos šonkauliukai su obuoliais ir špinatų salotomis. Vyną galite pakeisti daržovių sultiniu arba vandeniu.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Kiaulienos šonkaulius pasūdykite, apšlakstykite 2-3 šaukštais aliejaus bei citrinos sultimis, apibarstykite susmulkintu rozmarinu ir palikite marinuotis apie 30 min.
  2. Keptuvėje įkaitinkite likusį aliejų ir kepkite šonkauliukus, kol šie iš abiejų pusių gražiai apskrus.
  3. Perkėlę mėsą į lėkštę, toje pačioje keptuvėje ištirpinkite sviestą, suberkite per pusę perpjautus obuolius ir kepkite apie 5 minutes.
  4. Tuomet vėl sudėkite šonkauliukus, taip pat vyšninius pomidorus, kalendrų sėklas bei pipirų mišinį, viską užpilkite vynu ir troškinkite apie 20 min,
  5. Kol mėsa troškinasi, nuplaukite špinatus, apšlakstykite juos alyvuogių aliejumi bei citrinų sultimis, įberkite šiek tiek druskos ir viską lengvai išmaišykite.
  6. Šonkauliukus patiekite su troškintais obuoliais bei špinatų salotomis.
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą