Kiniškai keptos krevetės

Žuvis 142 Atnaujinta: 2020 02 08 Įkelta:
Kiniškai keptos krevetės
  • Porcijos: 2 žm.
  • Paruošimo laikas: 15 min
  • Sunkumas: Lengva
  • Įvertinkite:
Spausdinti

Skanus patiekalas, nuo kurio garantuoju, kad apsilaižysite pirštus ir norėsite pasigaminti dar ir dar... Pats svarbiausias dalykas kepant krevetes - jas neperkepti.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Susmulkinkite česnakus ir krapus. Išspauskite citrinos sultis. Krevetes įpjaukite išilgai nugaros ir pašalinkite tamsias gysleles.
  2. Didelėje keptuvėje pakaitinkite aliejų ir ištirpinkite jame sviestą. Berkite krevetes ir kepkite 2-4 minutes, kol pabals ir susiries. Liekite citrinos sultis, austrių padažą, berkite sezamus ir pakepkite dar pusę minutės. Galiausiai sudėkite krapus su česnakais ir po pusės minutės nukaiskite.

Kiniškai keptos krevetės



  • Porcijos: 2 žm.
  • Paruošimo laikas: 15
  • Sunkumas: Lengva

Skanus patiekalas, nuo kurio garantuoju, kad apsilaižysite pirštus ir norėsite pasigaminti dar ir dar... Pats svarbiausias dalykas kepant krevetes - jas neperkepti.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Susmulkinkite česnakus ir krapus. Išspauskite citrinos sultis. Krevetes įpjaukite išilgai nugaros ir pašalinkite tamsias gysleles.
  2. Didelėje keptuvėje pakaitinkite aliejų ir ištirpinkite jame sviestą. Berkite krevetes ir kepkite 2-4 minutes, kol pabals ir susiries. Liekite citrinos sultis, austrių padažą, berkite sezamus ir pakepkite dar pusę minutės. Galiausiai sudėkite krapus su česnakais ir po pusės minutės nukaiskite.
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą

Naujienos

Įveskite savo el. paštą, kad gautumėte naujausius receptus.