Kjotsupa - tradicinė islandiška sriuba

Mėsa 204 Atnaujinta: 2020 01 12 Įkelta:
Kjotsupa - tradicinė islandiška sriuba
  • Porcijos: 4
  • Paruošimo laikas: 90 min
  • Sunkumas: Lengva
Spausdinti

Tradicinė labai skani islandiška sriuba - KJOTSUPA su ėriena. Paruošite vos per 90 minučių.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Ėriuką supjaustykite nedideliais gabaliukais ir apie 60 minučių virkite puose su vandeniu.
  2. Nulupkite svogūnus, ropes, nuskuskite morkas bei bulves ir, supjaustę daržoves kubeliais, suberkite į puodą su mėsa. Sudėkite čiobrelius ir virkite apie 15 minučių.
  3. Kopūstą supjaustykite juostelėmis ir taip pat suberkite į puodą. Sriubą pagardinkite druska, pipirais, pavirkite dar 10 minučių.

Kjotsupa - tradicinė islandiška sriuba



  • Porcijos: 4
  • Paruošimo laikas: 90
  • Sunkumas: Lengva

Tradicinė labai skani islandiška sriuba - KJOTSUPA su ėriena. Paruošite vos per 90 minučių.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Ėriuką supjaustykite nedideliais gabaliukais ir apie 60 minučių virkite puose su vandeniu.
  2. Nulupkite svogūnus, ropes, nuskuskite morkas bei bulves ir, supjaustę daržoves kubeliais, suberkite į puodą su mėsa. Sudėkite čiobrelius ir virkite apie 15 minučių.
  3. Kopūstą supjaustykite juostelėmis ir taip pat suberkite į puodą. Sriubą pagardinkite druska, pipirais, pavirkite dar 10 minučių.
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą