Kopūstai su dešrelėmis ir grybais

Mėsa 328 Atnaujinta: 2020 03 21 Įkelta:
Kopūstai su dešrelėmis ir grybais
  • Porcijos: 6
  • Paruošimo laikas: 80 min
  • Sunkumas: Vid. sunkumo
Spausdinti

Nuostabaus skonio troškinys - kopūstai su dešrelėmis ir grybais. Pagal pateiktą receptą mūsų svetainėje šį patiekalą pasigaminsite paprastai ir lengvai.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais, morkas - juostelėmis. Kopūstą susmulkinkite, sudėkite į dubenį, įberkite druskos ir sutrinkite rankomis, kol taps minkšti ir pradės leisti sultis.
  2. Keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite 2 v. šaukštus aliejus. Įdėkite svogūnus ir morkas ir pakepinkite, maišydami, 3-4 minutes.
  3. Tada suberkite kopūstus ir pakepinkite maišant dar 5 minutes.
  4. Keptuvės turinį perdėkite į lėkštę, sudėkite pomidorus su visomis jų sultimis, pagardinkite druska ir cukrumi, supilkite apie 150 ml vandens ir išmaišykite.
  5. Užvirkite ir troškinkite po dangčiu ant silpnos ugnies, kol suminkštės.
  6. Kol kopūstai troškinami, greitai pakepinkite pievagrybius ant stiprios ugnies.
  7. Dešros taip pat kepamos ant stiprios ugnies. Supjaustykite mažais gabalėliais. Kai kopūstai bus beveik paruošti, į keptuvę dėkite grybus ir dešreles.
  8. Sumaišykite ir troškinkite dar 7-10 minučių.
  9. Patiekite su grietine ir ruda duona.

Kopūstai su dešrelėmis ir grybais



  • Porcijos: 6
  • Paruošimo laikas: 80
  • Sunkumas: Vid. sunkumo

Nuostabaus skonio troškinys - kopūstai su dešrelėmis ir grybais. Pagal pateiktą receptą mūsų svetainėje šį patiekalą pasigaminsite paprastai ir lengvai.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais, morkas - juostelėmis. Kopūstą susmulkinkite, sudėkite į dubenį, įberkite druskos ir sutrinkite rankomis, kol taps minkšti ir pradės leisti sultis.
  2. Keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite 2 v. šaukštus aliejus. Įdėkite svogūnus ir morkas ir pakepinkite, maišydami, 3-4 minutes.
  3. Tada suberkite kopūstus ir pakepinkite maišant dar 5 minutes.
  4. Keptuvės turinį perdėkite į lėkštę, sudėkite pomidorus su visomis jų sultimis, pagardinkite druska ir cukrumi, supilkite apie 150 ml vandens ir išmaišykite.
  5. Užvirkite ir troškinkite po dangčiu ant silpnos ugnies, kol suminkštės.
  6. Kol kopūstai troškinami, greitai pakepinkite pievagrybius ant stiprios ugnies.
  7. Dešros taip pat kepamos ant stiprios ugnies. Supjaustykite mažais gabalėliais. Kai kopūstai bus beveik paruošti, į keptuvę dėkite grybus ir dešreles.
  8. Sumaišykite ir troškinkite dar 7-10 minučių.
  9. Patiekite su grietine ir ruda duona.
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą