Kreminė žiedinių kopūstų sriuba

Sriuba 415 Atnaujinta: 2020 01 13 Įkelta:
Kreminė žiedinių kopūstų sriuba
  • Porcijos: 4
  • Paruošimo laikas: 45 min
  • Sunkumas: Lengva
Spausdinti

Kai už lango žiema ir yra šalta, ši žiedinių kopūstų sriuba tikra atgaiva.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Žiedinį kopūstą nuplaukite, nupjaukite žiedyną, o iš lapų ir stiebo išvirkite sultinį.
  2. Smulkiai supjaustykite svogūną ir apie 10 minučių pakepkite puode su alyvuogių aliejumi.
  3. Tuomet į puodą išspauskite česnaką, įdėkite ploną griežinėlį sviesto ir kubeliais supjaustytas bulves.
  4. Viską išmaišykite ir užpilkite sultiniu.
  5. Kai bulvės bus pusiau išvirusios, sudėkite kalafiorų žiedynus, viską pagardinkite druska ir virkite, kol bulvės visiškai suminkštės.
  6. Sutrinkite išvirusią sriubą trintuvu, supilkite grietinėlę, įberkite pipirų ir pateikite su paskrudintu prancūzišku batonu.

Kreminė žiedinių kopūstų sriuba



  • Porcijos: 4
  • Paruošimo laikas: 45
  • Sunkumas: Lengva

Kai už lango žiema ir yra šalta, ši žiedinių kopūstų sriuba tikra atgaiva.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Žiedinį kopūstą nuplaukite, nupjaukite žiedyną, o iš lapų ir stiebo išvirkite sultinį.
  2. Smulkiai supjaustykite svogūną ir apie 10 minučių pakepkite puode su alyvuogių aliejumi.
  3. Tuomet į puodą išspauskite česnaką, įdėkite ploną griežinėlį sviesto ir kubeliais supjaustytas bulves.
  4. Viską išmaišykite ir užpilkite sultiniu.
  5. Kai bulvės bus pusiau išvirusios, sudėkite kalafiorų žiedynus, viską pagardinkite druska ir virkite, kol bulvės visiškai suminkštės.
  6. Sutrinkite išvirusią sriubą trintuvu, supilkite grietinėlę, įberkite pipirų ir pateikite su paskrudintu prancūzišku batonu.
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą