Labai skanių bandelių su dešrelėmis receptas

Užkandžiai 1540 Atnaujinta: 2020 04 09 Įkelta:
Labai skanių bandelių su dešrelėmis receptas
  • Porcijos: 4
  • Paruošimo laikas: 180 min
  • Sunkumas: Vid. sunkumo
Spausdinti

Bandelė su dešrele. Kad gautųsi ypatingai skanios bandelės - nepagailėkite nusipirkti skanių dešrelių! Tai puikus priedas prie dubenėlio sriubos. Šios bandelės puikiai tiks prie rytinės kavos puodelio!

Ingredientai

Nurodymai

  1. Tešlos paruošimas. Mieles išauginkite šiltame piene (apie 42 laipsnius), sudėkite cukrų, išmaišykite ir leiskite pastovėti, kol pasirodys kepurėlė, apie 10–15 minučių.
  2. Į didelį dubenį išsijokite miltus su druska. Supilkite pieno-mielių mišinį ir tirpintą sviestą (jis neturi būti karštas, nes kitaip mielės gali mirti), minkykite lygią, nelipnią tešlą. Jei reikia, įpilkite daugiau miltų, tačiau tešla negali būti per kieta.
  3. Iš tešlos suformuokite rutulį, įdėkite į riebalais išteptą dubenį, uždenkite ir padėkite į šiltą vietą, kad iškiltų. (1 valandai)
  4. Per tą laiką tešlos tūris turėtų padidėti nuo pusantro iki dviejų kartų. Tešlą padalinkite į 12 dalių, susukite rutuliukus.
  5. Kiekvieną rutulį susukite į apskritimą, centre padėkite dešrelę.
  6. Ant dešros apvyniojame viršutinę ir apatinę juostelių poras. Tada juos pakaitomis sudedame ant dešrelės. (Turi gautis pynė su tarpeliais).
  7. Dedame dešreles ant kepimo skardos ir paliekame pakilti - tai užtruks 30–40 minučių.
  8. Tada bandeles sutepkite kiaušinių tryniu ir dėkite į įkaitintą iki 180 laipsnių orkaitę. Kepkite iki švelnios ir auksinės rudos spalvos, apie 20–25 minutes.
  9. Patiekite dar šiltas. Skanaus.

Labai skanių bandelių su dešrelėmis receptas



  • Porcijos: 4
  • Paruošimo laikas: 180
  • Sunkumas: Vid. sunkumo

Bandelė su dešrele. Kad gautųsi ypatingai skanios bandelės - nepagailėkite nusipirkti skanių dešrelių! Tai puikus priedas prie dubenėlio sriubos. Šios bandelės puikiai tiks prie rytinės kavos puodelio!

Ingredientai

Nurodymai

  1. Tešlos paruošimas. Mieles išauginkite šiltame piene (apie 42 laipsnius), sudėkite cukrų, išmaišykite ir leiskite pastovėti, kol pasirodys kepurėlė, apie 10–15 minučių.
  2. Į didelį dubenį išsijokite miltus su druska. Supilkite pieno-mielių mišinį ir tirpintą sviestą (jis neturi būti karštas, nes kitaip mielės gali mirti), minkykite lygią, nelipnią tešlą. Jei reikia, įpilkite daugiau miltų, tačiau tešla negali būti per kieta.
  3. Iš tešlos suformuokite rutulį, įdėkite į riebalais išteptą dubenį, uždenkite ir padėkite į šiltą vietą, kad iškiltų. (1 valandai)
  4. Per tą laiką tešlos tūris turėtų padidėti nuo pusantro iki dviejų kartų. Tešlą padalinkite į 12 dalių, susukite rutuliukus.
  5. Kiekvieną rutulį susukite į apskritimą, centre padėkite dešrelę.
  6. Ant dešros apvyniojame viršutinę ir apatinę juostelių poras. Tada juos pakaitomis sudedame ant dešrelės. (Turi gautis pynė su tarpeliais).
  7. Dedame dešreles ant kepimo skardos ir paliekame pakilti - tai užtruks 30–40 minučių.
  8. Tada bandeles sutepkite kiaušinių tryniu ir dėkite į įkaitintą iki 180 laipsnių orkaitę. Kepkite iki švelnios ir auksinės rudos spalvos, apie 20–25 minutes.
  9. Patiekite dar šiltas. Skanaus.
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą