Lašišos filė su bulvių koše

Žuvis 499 Atnaujinta: 2020 05 22 Įkelta:
Lašišos filė su bulvių koše
  • Porcijos: 4
  • Paruošimo laikas: 35 min
  • Sunkumas: Lengva
Spausdinti

Puikaus skonio lašišos filė su bulvių koše pietums arba vakarienei. Išbandykite šį puikų receptą.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Nulupkite bulves, supjaustykite stambiais gabalėliais ir virkite apie 25 minutes. Kai bulvės išvirs, nusausinkite jas, sudėkite atgal į puodą, įberkite druskos, įdėkite sviestą, užpilkite šiltu pienu ir trinkite, kol gausite vientisą masę.
  2. Lašišos gabalėlius pasūdykite, apšlakstykite citrinų sultimis ir leiskite pasimarinuoti maždaug 10 min.
  3. Keptuvėje išlydykite sviestą, įspauskite česnaką, sudėkite miltų bei pipirų mišinyje išvoliotą žuvį ir kiekvieną pusę kepkite apie 3 minutes.
  4. Iškepusią lašišą perkelkite į lėkštę, o į keptuvę suberkite migdolus. Pakepintais riešutais apibarstykite lašišos gabalėlius ir patiekite su bulvių koše bei sezoninėmis salotomis.

Lašišos filė su bulvių koše



  • Porcijos: 4
  • Paruošimo laikas: 35
  • Sunkumas: Lengva

Puikaus skonio lašišos filė su bulvių koše pietums arba vakarienei. Išbandykite šį puikų receptą.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Nulupkite bulves, supjaustykite stambiais gabalėliais ir virkite apie 25 minutes. Kai bulvės išvirs, nusausinkite jas, sudėkite atgal į puodą, įberkite druskos, įdėkite sviestą, užpilkite šiltu pienu ir trinkite, kol gausite vientisą masę.
  2. Lašišos gabalėlius pasūdykite, apšlakstykite citrinų sultimis ir leiskite pasimarinuoti maždaug 10 min.
  3. Keptuvėje išlydykite sviestą, įspauskite česnaką, sudėkite miltų bei pipirų mišinyje išvoliotą žuvį ir kiekvieną pusę kepkite apie 3 minutes.
  4. Iškepusią lašišą perkelkite į lėkštę, o į keptuvę suberkite migdolus. Pakepintais riešutais apibarstykite lašišos gabalėlius ir patiekite su bulvių koše bei sezoninėmis salotomis.
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą