Lašišos iešmeliai

Žuvis 227 Atnaujinta: 2020 01 12 Įkelta:
Lašišos iešmeliai
  • Porcijos: 2
  • Paruošimo laikas: 30 min
  • Sunkumas: Lengva
Spausdinti

Gardūs lašišos iešmeliai su citrinos sultimis ir grikių žiedų medumi.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 190 laipsnių.
  2. Įdubenį išspauskite citrinos sultis, įpilkite alyvuogių aliejaus, sudėkite susmulkintą česnaką, grikių žiedų medų bei garstyčias. Viską gerai išmaišykite ir kelioms minutėms palikite marinatą šaldytuve.
  3. Lašišos filė supjaustykite į nedidelius kvadratėlius ir įtrinkite į juos atvėsusį marinatą.
  4. Ant medinių iešmelių sumaukite paruoštus lašišos gabalėlius ir išdėliokite skardoje, išklotoje kepimo popieriumi.
  5. Kepkite ne ilgiau kaip 15 minučių.

Lašišos iešmeliai



  • Porcijos: 2
  • Paruošimo laikas: 30
  • Sunkumas: Lengva

Gardūs lašišos iešmeliai su citrinos sultimis ir grikių žiedų medumi.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 190 laipsnių.
  2. Įdubenį išspauskite citrinos sultis, įpilkite alyvuogių aliejaus, sudėkite susmulkintą česnaką, grikių žiedų medų bei garstyčias. Viską gerai išmaišykite ir kelioms minutėms palikite marinatą šaldytuve.
  3. Lašišos filė supjaustykite į nedidelius kvadratėlius ir įtrinkite į juos atvėsusį marinatą.
  4. Ant medinių iešmelių sumaukite paruoštus lašišos gabalėlius ir išdėliokite skardoje, išklotoje kepimo popieriumi.
  5. Kepkite ne ilgiau kaip 15 minučių.
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą