Lavašo trikampėliai su malta kiauliena

Mėsa 584 Atnaujinta: 2020 01 20 Įkelta:
Lavašo trikampėliai su malta kiauliena
  • Porcijos: 6
  • Paruošimo laikas: 20 min
  • Sunkumas: Lengva
Spausdinti

Tikrai labai skanūs lavašo trikampėliai su maltos mėsos (kiaulienos, jautienos) įdaru. Greitas užkandis ar patiekalas skubantiems ir nespėjantiems.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Pasigaminkime įdarą. Į dubenį įdėkite maltą kiaulieną, smulkiai supjaustytą svogūną, pipirų ir druskos. Viską sumaišykite.
  2. Atskirame indelyje suplakite kiaušinį.
  3. Paimkite vieną lavašą, kiaušiniu patepkite jo kraštus. Į vidurį dėkite dubenyje pasigamintą įdarą.
  4. Suplokite lavašą ir atidėkite į šoną. Tai padarykite su likusiais lavašais.
  5. Įkaitinkite keptuvę su aliejumi, dėkite lavašus ir kepkite žemoje temperatūroje apie 6-10 minučių (kol lavašas gražiai apskrus, o mėsa iškeps).
  6. Iškepusius lavašus padėkite ant servetėlės, kad perteklinis aliejus nuvarvėtų.
  7. Skanaus!

Lavašo trikampėliai su malta kiauliena



  • Porcijos: 6
  • Paruošimo laikas: 20
  • Sunkumas: Lengva

Tikrai labai skanūs lavašo trikampėliai su maltos mėsos (kiaulienos, jautienos) įdaru. Greitas užkandis ar patiekalas skubantiems ir nespėjantiems.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Pasigaminkime įdarą. Į dubenį įdėkite maltą kiaulieną, smulkiai supjaustytą svogūną, pipirų ir druskos. Viską sumaišykite.
  2. Atskirame indelyje suplakite kiaušinį.
  3. Paimkite vieną lavašą, kiaušiniu patepkite jo kraštus. Į vidurį dėkite dubenyje pasigamintą įdarą.
  4. Suplokite lavašą ir atidėkite į šoną. Tai padarykite su likusiais lavašais.
  5. Įkaitinkite keptuvę su aliejumi, dėkite lavašus ir kepkite žemoje temperatūroje apie 6-10 minučių (kol lavašas gražiai apskrus, o mėsa iškeps).
  6. Iškepusius lavašus padėkite ant servetėlės, kad perteklinis aliejus nuvarvėtų.
  7. Skanaus!
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą