Lietuviškas Cepelinų padažas

Padažai 391 Atnaujinta: 2020 01 12 Įkelta:
Lietuviškas Cepelinų padažas
  • Porcijos: 5
  • Paruošimo laikas: 10 min
  • Sunkumas: Lengva
Spausdinti

Šis padažas tinka tiek ant virtų, tiek ant tarkuotų bulvių cepelinų.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Lašinukus smulkiai supjaustyti ir sudėti į keptuvę. Lašinukams pradėjus gelsti, į keptuvę įdėti smulkiai supjaustytus svogūnus. Kiek pakepintus svogūnus supilti į dubenėlį, paliekant dalį riebalų keptuvėje.
  2. Į likusius riebalus sudėti miltus ir keptuvėje esantį turinį išmaišyti. Kai miltai pradeda gelsti, į keptuvę supilti pieną, įdėti druską, prieskonius ir susidariusią masę maišyti kol užvirs. Tada dėti grietinę ir kiek pakaitinus visą turinį supilti į dubenį,kuriame yra paspirginti lašinukai ir svogūnai.

Lietuviškas Cepelinų padažas



  • Porcijos: 5
  • Paruošimo laikas: 10
  • Sunkumas: Lengva

Šis padažas tinka tiek ant virtų, tiek ant tarkuotų bulvių cepelinų.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Lašinukus smulkiai supjaustyti ir sudėti į keptuvę. Lašinukams pradėjus gelsti, į keptuvę įdėti smulkiai supjaustytus svogūnus. Kiek pakepintus svogūnus supilti į dubenėlį, paliekant dalį riebalų keptuvėje.
  2. Į likusius riebalus sudėti miltus ir keptuvėje esantį turinį išmaišyti. Kai miltai pradeda gelsti, į keptuvę supilti pieną, įdėti druską, prieskonius ir susidariusią masę maišyti kol užvirs. Tada dėti grietinę ir kiek pakaitinus visą turinį supilti į dubenį,kuriame yra paspirginti lašinukai ir svogūnai.
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą