Marinuotos silkės receptas

Žuvis 354 Atnaujinta: 2020 03 05 Įkelta:
Marinuotos silkės receptas
  • Porcijos: 5
  • Paruošimo laikas: 30 min
  • Sunkumas: Vid. sunkumo
Spausdinti

Silkė pagal šį receptą tampa vidutiniškai sūri ir vidutiniškai aštri. Prie šios žuvies puikiai tinka juoda duona ir raudonas svogūnas.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Silkę palikite atsileisti. Po to pincetu ištraukite silkės ašakas. Paruoštą žuvį sudėkite į dubenėlį.
  2. Marinatui svogūną supjaustykite pusžiedžiais ir suberkite į puodą. Įpilkite acto ir sudėkite visus kitus ingredientus, išskyrus silkę.
  3. Užvirkite ir nukelkite nuo ugnies.
  4. Atvėsinkite marinatą iki kambario temperatūros ir užpildykite žuvį marinatu.
  5. Palikite marinuotis 6–8 valandas šaldytuve. Prieš patiekiant ant stalo rekomenduojame silkę palikti ant stalo šiek tiek sušilti.

Marinuotos silkės receptas



  • Porcijos: 5
  • Paruošimo laikas: 30
  • Sunkumas: Vid. sunkumo

Silkė pagal šį receptą tampa vidutiniškai sūri ir vidutiniškai aštri. Prie šios žuvies puikiai tinka juoda duona ir raudonas svogūnas.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Silkę palikite atsileisti. Po to pincetu ištraukite silkės ašakas. Paruoštą žuvį sudėkite į dubenėlį.
  2. Marinatui svogūną supjaustykite pusžiedžiais ir suberkite į puodą. Įpilkite acto ir sudėkite visus kitus ingredientus, išskyrus silkę.
  3. Užvirkite ir nukelkite nuo ugnies.
  4. Atvėsinkite marinatą iki kambario temperatūros ir užpildykite žuvį marinatu.
  5. Palikite marinuotis 6–8 valandas šaldytuve. Prieš patiekiant ant stalo rekomenduojame silkę palikti ant stalo šiek tiek sušilti.
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą