Marinuotų grybų receptas

Grybai 222 Atnaujinta: 2020 02 16 Įkelta:
Marinuotų grybų receptas
  • Porcijos: 2
  • Paruošimo laikas: 90 min
  • Sunkumas: Lengva
Spausdinti

Konservavimui tiks bet kokie grybai, nuo voveraičių iki baravykų ar lepšių. Grybus pilnai užtenka virti nuo 30 iki 50 minučių! Greitas grybų konservavimas.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Nuvalykite grybus. Supjaustykite mažais gabalėliais. Supilkite juos į verdantį vandenį ir virkite 20 minučių.
  2. Nukoškite per kiaurasamtį.
  3. Kol grybai verda, paruoškite marinatą. Į vandenį įdedame druskos, cukraus, acto, lauro lapų, česnako, gvazdikėlius, žirnelius ir užviriname.
  4. Į marinatą sudėkite išvirtus grybus ir virkite dar 20 minučių.
  5. Į stiklainius supilkite grybus kartu su marinatu. Stipriai užsukite dangtelius, apverskite stiklainius ir palikite atvėsti.
  6. Viskas! Grybai paruošti žiemai.

Marinuotų grybų receptas



  • Porcijos: 2
  • Paruošimo laikas: 90
  • Sunkumas: Lengva

Konservavimui tiks bet kokie grybai, nuo voveraičių iki baravykų ar lepšių. Grybus pilnai užtenka virti nuo 30 iki 50 minučių! Greitas grybų konservavimas.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Nuvalykite grybus. Supjaustykite mažais gabalėliais. Supilkite juos į verdantį vandenį ir virkite 20 minučių.
  2. Nukoškite per kiaurasamtį.
  3. Kol grybai verda, paruoškite marinatą. Į vandenį įdedame druskos, cukraus, acto, lauro lapų, česnako, gvazdikėlius, žirnelius ir užviriname.
  4. Į marinatą sudėkite išvirtus grybus ir virkite dar 20 minučių.
  5. Į stiklainius supilkite grybus kartu su marinatu. Stipriai užsukite dangtelius, apverskite stiklainius ir palikite atvėsti.
  6. Viskas! Grybai paruošti žiemai.
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą