Meksikietiškas karštas šokoladas su prieskoniais

Gėrimai 348 Atnaujinta: 2020 02 12 Įkelta:
Meksikietiškas karštas šokoladas su prieskoniais
  • Porcijos: 2
  • Paruošimo laikas: 15 min
  • Sunkumas: Lengva
Spausdinti

Nors už lango ir nesimato sniego pusnų ar gausybės baltų snaigių, vis tik paragaukite šio karšto šokolado gėrimo, kuris suteiks jums šilumos, jaukumo bei įžiebs aistros kibirkštėlę.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Į puodą sudėkite kakavą ir maltus prieskonius. Supilkite pieną palaipsniui, nuolat maišant. Įdėkite cinamono. Gautą masę užvirkite ant vidutinės ugnies. Virkite 1-2 minutes ir išjunkite. Išimkite cinamoną.
  2. Įpilkite tarkuoto šokolado, sumaišykite iki vientisos masės. Jei norite - įdėkite cukraus.
  3. Supilkite gėrimą į puodelius, papuoškite plakta grietinėle (nebūtina) ir pabarstykite tarkuotu šokoladu.

Meksikietiškas karštas šokoladas su prieskoniais



  • Porcijos: 2
  • Paruošimo laikas: 15
  • Sunkumas: Lengva

Nors už lango ir nesimato sniego pusnų ar gausybės baltų snaigių, vis tik paragaukite šio karšto šokolado gėrimo, kuris suteiks jums šilumos, jaukumo bei įžiebs aistros kibirkštėlę.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Į puodą sudėkite kakavą ir maltus prieskonius. Supilkite pieną palaipsniui, nuolat maišant. Įdėkite cinamono. Gautą masę užvirkite ant vidutinės ugnies. Virkite 1-2 minutes ir išjunkite. Išimkite cinamoną.
  2. Įpilkite tarkuoto šokolado, sumaišykite iki vientisos masės. Jei norite - įdėkite cukraus.
  3. Supilkite gėrimą į puodelius, papuoškite plakta grietinėle (nebūtina) ir pabarstykite tarkuotu šokoladu.
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą