Menkė ir kalmarai tešloje

Užkandžiai 743 Atnaujinta: 2020 01 15 Įkelta:
Menkė ir kalmarai tešloje
  • Porcijos: 4
  • Paruošimo laikas: 25 min
  • Sunkumas: Lengva
Spausdinti

Šaunus užkandis arba net patiekalas ant jūsų stalo - menkė ir kalmarai tešloje. Labai skanu prie alaus ar vyno.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Nuvalykite kalmarus, supjaustykite žiedais ar juostelėmis, 0,5-1 cm storio. Žuvies filė supjaustykite kubeliais, maždaug 2 cm.
  2. Atskirame dubenyje, muškite kiaušinius, lengvai plakdami. Pagardinkite druska, pipirais ir suberkite miltus. Gerai išmaišykite, kad tešla būtų vienalytė, be gabalėlių.
  3. Įkaitinkite aliejų giliame puode ar keptuvėje. Jis turi būti labai karštas.
  4. Į tešlą pamirkykite žuvies gabaliukus ir kalmarų juosteles ir nedelsdami įmeskite į verdantį aliejų.
  5. Pusantros minutės bus daugiau nei pakankamai, kad tešla gerai iškeptų. Gatavus gabaliukus paskleiskite ant popierinio rankšluosčio, kad riebalų perteklius įsigertų.
  6. Patiekite karštą.

Menkė ir kalmarai tešloje



  • Porcijos: 4
  • Paruošimo laikas: 25
  • Sunkumas: Lengva

Šaunus užkandis arba net patiekalas ant jūsų stalo - menkė ir kalmarai tešloje. Labai skanu prie alaus ar vyno.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Nuvalykite kalmarus, supjaustykite žiedais ar juostelėmis, 0,5-1 cm storio. Žuvies filė supjaustykite kubeliais, maždaug 2 cm.
  2. Atskirame dubenyje, muškite kiaušinius, lengvai plakdami. Pagardinkite druska, pipirais ir suberkite miltus. Gerai išmaišykite, kad tešla būtų vienalytė, be gabalėlių.
  3. Įkaitinkite aliejų giliame puode ar keptuvėje. Jis turi būti labai karštas.
  4. Į tešlą pamirkykite žuvies gabaliukus ir kalmarų juosteles ir nedelsdami įmeskite į verdantį aliejų.
  5. Pusantros minutės bus daugiau nei pakankamai, kad tešla gerai iškeptų. Gatavus gabaliukus paskleiskite ant popierinio rankšluosčio, kad riebalų perteklius įsigertų.
  6. Patiekite karštą.
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą