Mėsainis su brandinta jautiena

Mėsa 79 Atnaujinta: 2020 09 08 Įkelta:
Mėsainis su brandinta jautiena
  • Porcijos: 4
  • Paruošimo laikas: 50 min
  • Sunkumas: Lengva
Spausdinti

Tiesiog fantastiškas mėsainio receptas su brandinta jautiena! Tobulas skonis, norėsis vis dar ir dar.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Svogūnų žiedus apvyniojam šonine ir kepam 30 minučių (temperatūra 180 ℃, po 15 minučių iš kiekvienos pusės, 2 kartus kas 7 minutes patepant BBQ padažu).
  2. Mėsainį konstruojam taip: ant paskrudintos bandelės tepame "Poppamies chipotle" padažo, dedame salotų lapų, tuomet - mėsos paplotėlį (kurį kepame po 2,5 minutės iš kiekvienos pusės, pabarsčius druska, pipirais, temperatūra - 250 ℃).
  3. Tada - svogūno žiedą, į jį - čederio (arba Mornay padažo, pagaminto su čederiu), ant jo - keptos saldžiosios paprikos ir bandelę, pateptą "Poppamies cherry cola".

Mėsainis su brandinta jautiena



  • Porcijos: 4
  • Paruošimo laikas: 50
  • Sunkumas: Lengva

Tiesiog fantastiškas mėsainio receptas su brandinta jautiena! Tobulas skonis, norėsis vis dar ir dar.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Svogūnų žiedus apvyniojam šonine ir kepam 30 minučių (temperatūra 180 ℃, po 15 minučių iš kiekvienos pusės, 2 kartus kas 7 minutes patepant BBQ padažu).
  2. Mėsainį konstruojam taip: ant paskrudintos bandelės tepame "Poppamies chipotle" padažo, dedame salotų lapų, tuomet - mėsos paplotėlį (kurį kepame po 2,5 minutės iš kiekvienos pusės, pabarsčius druska, pipirais, temperatūra - 250 ℃).
  3. Tada - svogūno žiedą, į jį - čederio (arba Mornay padažo, pagaminto su čederiu), ant jo - keptos saldžiosios paprikos ir bandelę, pateptą "Poppamies cherry cola".
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą