Mėsainis su sūriu ir karamelizuotais svogūnais

Mėsa 352 Atnaujinta: 2020 01 29 Įkelta:
Mėsainis su sūriu ir karamelizuotais svogūnais
  • Porcijos: 4
  • Paruošimo laikas: 25 min
  • Sunkumas: Lengva
Spausdinti

Sultingas ir liesas mėsainis, kuris tirpsta burnoje. Pikantiški ant grotelių kepinti svogūnai užgniaužia kvapą, o sūris su pomidoru suteikia gaivumo.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Įkaitinkite grilį iki vidutiniškai karštos ugnies.
  2. Dubenyje sumaišykite jautieną, česnaką, druską ir pipirus. Suformuokite 4 mėsos paplotėlius.
  3. Padėkite ant grotelių ir kepkite 4-5 minutes. Apverskite ir vėl kepkite dar 3-4 mintes.
  4. Kiekvieną mėsainį pabarstykite dviem šaukštais sūrio. Kepkite, kol sūris išsilydys.
  5. Svogūno žiedus patepkite aliejumi ir kepkite kol žiedų apačia lengvai paruduos. Apverskite svogūnus ir pabarstykite raudonėliu. Kepkite dar 2-3 minutes.
  6. Šiek tiek paskrudinkite bandeles ant grotelių. Dėkite mėsą ant bandelių, o ant viršaus uždėkite po kelis žiedus svogūno ir 2 pomidoro riekeles. Užvožkite mėsainį su viršutine bandeles puse. Skanaus!

Mėsainis su sūriu ir karamelizuotais svogūnais



  • Porcijos: 4
  • Paruošimo laikas: 25
  • Sunkumas: Lengva

Sultingas ir liesas mėsainis, kuris tirpsta burnoje. Pikantiški ant grotelių kepinti svogūnai užgniaužia kvapą, o sūris su pomidoru suteikia gaivumo.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Įkaitinkite grilį iki vidutiniškai karštos ugnies.
  2. Dubenyje sumaišykite jautieną, česnaką, druską ir pipirus. Suformuokite 4 mėsos paplotėlius.
  3. Padėkite ant grotelių ir kepkite 4-5 minutes. Apverskite ir vėl kepkite dar 3-4 mintes.
  4. Kiekvieną mėsainį pabarstykite dviem šaukštais sūrio. Kepkite, kol sūris išsilydys.
  5. Svogūno žiedus patepkite aliejumi ir kepkite kol žiedų apačia lengvai paruduos. Apverskite svogūnus ir pabarstykite raudonėliu. Kepkite dar 2-3 minutes.
  6. Šiek tiek paskrudinkite bandeles ant grotelių. Dėkite mėsą ant bandelių, o ant viršaus uždėkite po kelis žiedus svogūno ir 2 pomidoro riekeles. Užvožkite mėsainį su viršutine bandeles puse. Skanaus!
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą