Mini bandelės su cinamonu

Iš miltų 388 Atnaujinta: 2020 01 31 Įkelta:
Mini bandelės su cinamonu
  • Porcijos: 4
  • Paruošimo laikas: 60 min
  • Sunkumas: Lengva
Spausdinti

Šios bandelės su cinamonu puikiai tiks pusryčiams prie arbatos. Skanios, minkštos ir tirpstančios burnoje.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Iš miltų, pieno, kiaušinių, mielių ir mažo žiupsnelio druskos išminkykite mielinę tešlą ir atidėkite į šalį šiek tiek paaugti.
  2. Sviestą išlydykite ir atvėsinkite, tačiau neleiskite visai sustingti. Cukrų sumaišykite su cinamonu.
  3. Iš mielinės tešlos iškočiokite ploną, pailgą blyną ir ant jo paskirstykite išlydytą sviestą. Ištepus tešlą sviestu ant viršaus berkite cukrų su cinamonu ir tešlą suvyniokite. Vyniotinį supjaustykite maždaug 1-1,5 cm. storio gabaliukais.
  4. Bandeles kepkite ant sviestiniu popieriumi padengtos skardos, 190°C temperatūroje, kol jos švelniai pagels. Atvėsusias bandeles pabarstykite cukraus pudra.

Mini bandelės su cinamonu



  • Porcijos: 4
  • Paruošimo laikas: 60
  • Sunkumas: Lengva

Šios bandelės su cinamonu puikiai tiks pusryčiams prie arbatos. Skanios, minkštos ir tirpstančios burnoje.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Iš miltų, pieno, kiaušinių, mielių ir mažo žiupsnelio druskos išminkykite mielinę tešlą ir atidėkite į šalį šiek tiek paaugti.
  2. Sviestą išlydykite ir atvėsinkite, tačiau neleiskite visai sustingti. Cukrų sumaišykite su cinamonu.
  3. Iš mielinės tešlos iškočiokite ploną, pailgą blyną ir ant jo paskirstykite išlydytą sviestą. Ištepus tešlą sviestu ant viršaus berkite cukrų su cinamonu ir tešlą suvyniokite. Vyniotinį supjaustykite maždaug 1-1,5 cm. storio gabaliukais.
  4. Bandeles kepkite ant sviestiniu popieriumi padengtos skardos, 190°C temperatūroje, kol jos švelniai pagels. Atvėsusias bandeles pabarstykite cukraus pudra.
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą