Mini picos su alyvuogėmis ir feta

Pica 364 Atnaujinta: 2020 01 24 Įkelta:
Mini picos su alyvuogėmis ir feta
  • Porcijos: 6
  • Paruošimo laikas: 20 min
  • Sunkumas: Lengva
Spausdinti

Tikrai skanios mini picos su alyvuogėmis ir fetos sūriu. Lengvos, gražios ir patinkančios visiems!

Ingredientai

Nurodymai

  1. Mikserio dubenyje išmaišykite mieles su vandeniu, sudėkite miltus, druską, cukrų, kiaušinius ir sumaišykite iki vientisos tešlos. Su mikserio antgali - kabliu, lėtai sukite apie 3 minutes.
  2. Pagreitinkite ir dėkite kubeliais pjaustytą sviestą. Palaukite, kol jis beveik įsimaišys į tešlą. Kai visas sviestas sudėtas, dar maišykite apie 9 minutes, kol nebeliks sviesto gabaliukų.
  3. Stiklinį indą lengvai patepkite aliejumi, įdėkite tešlą, uždenkite plėvele ir palikite kambario temperatūroje apie valandą. Po to įdėkite į šaldytuvą 14-24 val. arba per naktį. Tešla truputį pakils, bet ne daug.
  4. Išimkite tešlą. Stalo paviršių lengvai pabarstykite miltais, iškočiokite, išpjaukite 6 apskritimus (apie 10 cm skersmens). Juos sudėkite į kepimui paruoštą skardą ir palikti pakilti šiltoje vietoje apie valandą.
  5. Pasiruoškite picos įdarą.
  6. Svogūną supjaustykite plonais griežinėliais, pakepkite su šaukštu aliejaus, šiek cukraus ir tiek pat druskos. Kepkite ant stiprios ugnies.
  7. Picas patepkite išplaktu kiaušiniu, sudėkite pakepintus svogūnus, alyvuoges, patrupinkite fetos sūrio. Įdaro negailėkite, nes picos gerokai pakils. Apšlakstykite aliejumi, pabarstykite druska ir pipirais.
  8. Kepkite orkaitėje, 170 laipsnių temperatūroje apie 15 minučių.

Mini picos su alyvuogėmis ir feta



  • Porcijos: 6
  • Paruošimo laikas: 20
  • Sunkumas: Lengva

Tikrai skanios mini picos su alyvuogėmis ir fetos sūriu. Lengvos, gražios ir patinkančios visiems!

Ingredientai

Nurodymai

  1. Mikserio dubenyje išmaišykite mieles su vandeniu, sudėkite miltus, druską, cukrų, kiaušinius ir sumaišykite iki vientisos tešlos. Su mikserio antgali - kabliu, lėtai sukite apie 3 minutes.
  2. Pagreitinkite ir dėkite kubeliais pjaustytą sviestą. Palaukite, kol jis beveik įsimaišys į tešlą. Kai visas sviestas sudėtas, dar maišykite apie 9 minutes, kol nebeliks sviesto gabaliukų.
  3. Stiklinį indą lengvai patepkite aliejumi, įdėkite tešlą, uždenkite plėvele ir palikite kambario temperatūroje apie valandą. Po to įdėkite į šaldytuvą 14-24 val. arba per naktį. Tešla truputį pakils, bet ne daug.
  4. Išimkite tešlą. Stalo paviršių lengvai pabarstykite miltais, iškočiokite, išpjaukite 6 apskritimus (apie 10 cm skersmens). Juos sudėkite į kepimui paruoštą skardą ir palikti pakilti šiltoje vietoje apie valandą.
  5. Pasiruoškite picos įdarą.
  6. Svogūną supjaustykite plonais griežinėliais, pakepkite su šaukštu aliejaus, šiek cukraus ir tiek pat druskos. Kepkite ant stiprios ugnies.
  7. Picas patepkite išplaktu kiaušiniu, sudėkite pakepintus svogūnus, alyvuoges, patrupinkite fetos sūrio. Įdaro negailėkite, nes picos gerokai pakils. Apšlakstykite aliejumi, pabarstykite druska ir pipirais.
  8. Kepkite orkaitėje, 170 laipsnių temperatūroje apie 15 minučių.
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą