Mišrainė su kuskusu ir Chorizo dešra

Mišrainės 451 Atnaujinta: 2020 01 23 Įkelta:
Mišrainė su kuskusu ir Chorizo dešra
  • Porcijos: 4
  • Paruošimo laikas: 50 min
  • Sunkumas: Lengva
Spausdinti

Ši Kuskuso ir Chorizo dešros mišrainė puikiai tinka pavasariui arba vasarai. Labai skanus patiekalas, lengvas ir greitai paruošiamas.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių. Į keptuvę suberkite žiedinius kopūstus su česnakais ir išmirkytais prieskoniais.Virkite ant silpnos ugnies 6-8 minutes, kol visas skystis išgaruos. Viską perdėkite į kepimo skardą, pabarstykite trupučiu druskos ir dėkite į orkaitę 15-20 minučių, kol labai švelniai paruduos.
  2. Išvirkite šparagus ir žirnelius (kol suminkštės). Kai visiškai atvės, nusausinkite ir atidėkite į šoną.
  3. Nuimkite nuo Chorizo dešros apvalkalą ir stambiai supjaustykite. Maišant kepkite 5 minutes keptuvėje.
  4. Chorizo dešrą įdėkite į kombainą ir susmulkinkite, kol dešra virs trupiniais.
  5. Grąžinkite dešrą į keptuvę ir kepkite 5 minutes ant stiprios ugnies, kol trupiniai taps traškūs. Nusausinkite ant popierinio rankšluosčio.
  6. Padažui skirtus ingredientus sumaišykite su mikseriu iki vientisos masės. Pagardinkite pagal skonį. Kuskusą sumaišykite su žiediniais kopūstais, daržovėmis, žolelėmis ir chorizo.
  7. Ant mišrainės viršaus užpilkite padažo. Skanaus.

Mišrainė su kuskusu ir Chorizo dešra



  • Porcijos: 4
  • Paruošimo laikas: 50
  • Sunkumas: Lengva

Ši Kuskuso ir Chorizo dešros mišrainė puikiai tinka pavasariui arba vasarai. Labai skanus patiekalas, lengvas ir greitai paruošiamas.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių. Į keptuvę suberkite žiedinius kopūstus su česnakais ir išmirkytais prieskoniais.Virkite ant silpnos ugnies 6-8 minutes, kol visas skystis išgaruos. Viską perdėkite į kepimo skardą, pabarstykite trupučiu druskos ir dėkite į orkaitę 15-20 minučių, kol labai švelniai paruduos.
  2. Išvirkite šparagus ir žirnelius (kol suminkštės). Kai visiškai atvės, nusausinkite ir atidėkite į šoną.
  3. Nuimkite nuo Chorizo dešros apvalkalą ir stambiai supjaustykite. Maišant kepkite 5 minutes keptuvėje.
  4. Chorizo dešrą įdėkite į kombainą ir susmulkinkite, kol dešra virs trupiniais.
  5. Grąžinkite dešrą į keptuvę ir kepkite 5 minutes ant stiprios ugnies, kol trupiniai taps traškūs. Nusausinkite ant popierinio rankšluosčio.
  6. Padažui skirtus ingredientus sumaišykite su mikseriu iki vientisos masės. Pagardinkite pagal skonį. Kuskusą sumaišykite su žiediniais kopūstais, daržovėmis, žolelėmis ir chorizo.
  7. Ant mišrainės viršaus užpilkite padažo. Skanaus.
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą