Mišrainės receptas su bulvėmis, burokėliais ir agurkais

Mišrainės 247 Atnaujinta: 2020 02 21 Įkelta:
Mišrainės receptas su bulvėmis, burokėliais ir agurkais
  • Porcijos: 6
  • Paruošimo laikas: 60 min
  • Sunkumas: Lengva
Spausdinti

Galima sakyti - tradicinė lietuviška mišrainė su burokėliais, bulvėmis ir marinuotais agurkais. Puikiai tinka įvairioms šventėms ir progoms.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Burokėlius nuplaukite ir nusausinkite, apvyniokite folija ir kepkite orkaitėje įkaitintoje iki 180 laipsnių. Kepti reikia nuo 30 iki 60 minučių, atsižvelgiant į burokėlių dydį.
  2. Sumaišykite jogurtą ir minkštą varškę. Marinuotus agurkus ir iškeptus burokėlius supjaustykite nedideliais kubeliais. Sumaišykite su varške ir jogurtu.
  3. Įdėkite druskos pagal skonį, įdėkite sutarkuoto česnako ir sumaišykite.
  4. Skanaus!

Mišrainės receptas su bulvėmis, burokėliais ir agurkais



  • Porcijos: 6
  • Paruošimo laikas: 60
  • Sunkumas: Lengva

Galima sakyti - tradicinė lietuviška mišrainė su burokėliais, bulvėmis ir marinuotais agurkais. Puikiai tinka įvairioms šventėms ir progoms.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Burokėlius nuplaukite ir nusausinkite, apvyniokite folija ir kepkite orkaitėje įkaitintoje iki 180 laipsnių. Kepti reikia nuo 30 iki 60 minučių, atsižvelgiant į burokėlių dydį.
  2. Sumaišykite jogurtą ir minkštą varškę. Marinuotus agurkus ir iškeptus burokėlius supjaustykite nedideliais kubeliais. Sumaišykite su varške ir jogurtu.
  3. Įdėkite druskos pagal skonį, įdėkite sutarkuoto česnako ir sumaišykite.
  4. Skanaus!
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą