Moliūginio humuso receptas

Košės 95 Atnaujinta: 2020 10 26 Įkelta:
Moliūginio humuso receptas
  • Porcijos: 4
  • Paruošimo laikas: 30 min
  • Sunkumas: Lengva
Spausdinti

Paprastas ir greitas patiekalas Helovino šventei. Humusą galite valgyti vieną arba patiekti kaip garnyrą.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Moliūgą supjaustome kubeliais, suberiame į kepimo skardą ir apšlakstome aliejumi.
  2. Orkaitę įkaitiname iki 220 laipsnių temperatūros ir pašauname moliūgus. Kepame tol kol suminkštės.
  3. Iškepusius moliūgus sudedame į trintuvą ir sutriname, ten pat įspaudžiame česnaką, įpilame citrinos sultis, sezamų pastą, suberiame pipirus bei druską.
  4. Viską sumalame iki vientisos masės. Humusą sudedame į lėkštutę, šaukštu padarome vageles ir įpilame šiek tiek aliejaus.
  5. Papuošiame smulkintomis petražolėmis, sezamų sėklomis, pipirais.
  6. Skanaus!

Moliūginio humuso receptas



  • Porcijos: 4
  • Paruošimo laikas: 30
  • Sunkumas: Lengva

Paprastas ir greitas patiekalas Helovino šventei. Humusą galite valgyti vieną arba patiekti kaip garnyrą.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Moliūgą supjaustome kubeliais, suberiame į kepimo skardą ir apšlakstome aliejumi.
  2. Orkaitę įkaitiname iki 220 laipsnių temperatūros ir pašauname moliūgus. Kepame tol kol suminkštės.
  3. Iškepusius moliūgus sudedame į trintuvą ir sutriname, ten pat įspaudžiame česnaką, įpilame citrinos sultis, sezamų pastą, suberiame pipirus bei druską.
  4. Viską sumalame iki vientisos masės. Humusą sudedame į lėkštutę, šaukštu padarome vageles ir įpilame šiek tiek aliejaus.
  5. Papuošiame smulkintomis petražolėmis, sezamų sėklomis, pipirais.
  6. Skanaus!
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą