Naminiai bulvių traškučiai

Užkandžiai 475 Atnaujinta: 2020 01 21 Įkelta:
Naminiai bulvių traškučiai
  • Porcijos: 4
  • Paruošimo laikas: 20 min
  • Sunkumas: Lengva
Spausdinti

Ypatingo šviežumo ir dar ypatingesnio skonio naminiai bulvių traškučiai (čipsai). Kam pirkti nenatūralius, "prifarširuotus" traškučius iš parduotuves, permokėti ir nuodyti savo kūną? Kai galite ne ką prastesnius "čipsus" pasigaminti namie!

Ingredientai

Nurodymai

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 210 ° C. Supjaustytas bulves sudėkite į dubenį ir apipilkite pasirinktu aliejumi. Išmaišykite ir pagardinkite druska.
  2. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi.
  3. Kiekvieną griežinėlį šalia vienas kito, sudėkite ant skardos padengiant vieną sluoksnį. Kepkite orkaitėje kol švelniai paruduos, tai truks apie 12-15 minučių. Traškučius išimkite, pagardinkite druska ir pipirais. Palikite ant stalo kol atvės.

Naminiai bulvių traškučiai



  • Porcijos: 4
  • Paruošimo laikas: 20
  • Sunkumas: Lengva

Ypatingo šviežumo ir dar ypatingesnio skonio naminiai bulvių traškučiai (čipsai). Kam pirkti nenatūralius, "prifarširuotus" traškučius iš parduotuves, permokėti ir nuodyti savo kūną? Kai galite ne ką prastesnius "čipsus" pasigaminti namie!

Ingredientai

Nurodymai

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 210 ° C. Supjaustytas bulves sudėkite į dubenį ir apipilkite pasirinktu aliejumi. Išmaišykite ir pagardinkite druska.
  2. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi.
  3. Kiekvieną griežinėlį šalia vienas kito, sudėkite ant skardos padengiant vieną sluoksnį. Kepkite orkaitėje kol švelniai paruduos, tai truks apie 12-15 minučių. Traškučius išimkite, pagardinkite druska ir pipirais. Palikite ant stalo kol atvės.
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą