Naminiai skanūs KIBINAI

Iš miltų 148 Atnaujinta: 2020 10 25 Įkelta:
Naminiai skanūs KIBINAI
  • Porcijos: 6
  • Paruošimo laikas: 40 min
  • Sunkumas: Vid. sunkumo
Spausdinti

Kibinas – karaimų nacionalinis patiekalas, kuris gaminamas Lietuvoje, Lenkijoje. Populiarus ir skanus patiekalas.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Mėsą supjaustykite smulkiai lyg spirgučiams, svogūnus taip pat, suberkite prieskonius, gerai sumaigykite įdarą. Palikite mėsai suminkštėti, kol pasiruošime tešlą.
  2. Kiaušinius išsukite su grietine ir tarkuotu margarinu, suberkite prieskonius ir miltus.
  3. Tešla turi gautis lyg gerai išminkytas plastelinas, labai maloni ir nelimpanti prie rankų.
  4. Stalą pabarstykite miltais, iškočiokite ploną lakštą, išspauskite vienodus apskritimus, dėkite pakankamai daug įdaro. Užspauskite kraštelį, susukite kaselę, dėkite į kepimo skardą.
  5. Kiaušinį lengvai išplakite, aptepkite kibinus ir pabarstykite sėklomis.
  6. Kepkite įkaitintoje orkaitėje 180C 25 min.

Naminiai skanūs KIBINAI



  • Porcijos: 6
  • Paruošimo laikas: 40
  • Sunkumas: Vid. sunkumo

Kibinas – karaimų nacionalinis patiekalas, kuris gaminamas Lietuvoje, Lenkijoje. Populiarus ir skanus patiekalas.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Mėsą supjaustykite smulkiai lyg spirgučiams, svogūnus taip pat, suberkite prieskonius, gerai sumaigykite įdarą. Palikite mėsai suminkštėti, kol pasiruošime tešlą.
  2. Kiaušinius išsukite su grietine ir tarkuotu margarinu, suberkite prieskonius ir miltus.
  3. Tešla turi gautis lyg gerai išminkytas plastelinas, labai maloni ir nelimpanti prie rankų.
  4. Stalą pabarstykite miltais, iškočiokite ploną lakštą, išspauskite vienodus apskritimus, dėkite pakankamai daug įdaro. Užspauskite kraštelį, susukite kaselę, dėkite į kepimo skardą.
  5. Kiaušinį lengvai išplakite, aptepkite kibinus ir pabarstykite sėklomis.
  6. Kepkite įkaitintoje orkaitėje 180C 25 min.
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą