Obuolių ir kriaušių pagardas

Padažai 46 Atnaujinta: 2020 11 07 Įkelta:
Obuolių ir kriaušių pagardas
  • Porcijos: 6
  • Paruošimo laikas: 75 min
  • Sunkumas: Lengva
Spausdinti

Puikus obuolių ir kriaušių pagardas (padažas) prie mėsos.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Obuolius ir kriaušes supjaustome nedideliais kubeliais.
  2. Garstyčių grūdelius nuverdame 2-3 kartus vis nupilant ir iš naujo užpilant vandenį, kad nuvirtume aštrumą. Svogūną smulkiai supjaustome, imbierą sutarkuojame, česnaką išspaudžiame.
  3. Į puodą pilame cukrų, actą, sudedame obuolius, kriaušes, svogūną, imbierą, česnaką, beriame aitriosios paprikos miltelius, druską. Verdame apie 40 - 60 minučių, turi nugaruoti pakankamai skysčio.
  4. Išvirusiam leidžiame pastovėti šaldytuve bent 5 dienas, kad subręstų skonis.
  5. Valgome su kepta vištiena, antiena arba kiauliena.

Obuolių ir kriaušių pagardas



  • Porcijos: 6
  • Paruošimo laikas: 75
  • Sunkumas: Lengva

Puikus obuolių ir kriaušių pagardas (padažas) prie mėsos.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Obuolius ir kriaušes supjaustome nedideliais kubeliais.
  2. Garstyčių grūdelius nuverdame 2-3 kartus vis nupilant ir iš naujo užpilant vandenį, kad nuvirtume aštrumą. Svogūną smulkiai supjaustome, imbierą sutarkuojame, česnaką išspaudžiame.
  3. Į puodą pilame cukrų, actą, sudedame obuolius, kriaušes, svogūną, imbierą, česnaką, beriame aitriosios paprikos miltelius, druską. Verdame apie 40 - 60 minučių, turi nugaruoti pakankamai skysčio.
  4. Išvirusiam leidžiame pastovėti šaldytuve bent 5 dienas, kad subręstų skonis.
  5. Valgome su kepta vištiena, antiena arba kiauliena.
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą