Obuolių uogienė

Desertai 339 Atnaujinta: 2020 02 02 Įkelta:
Obuolių uogienė
  • Porcijos: -
  • Paruošimo laikas: 60 min
  • Sunkumas: Lengva
Spausdinti

Obuolių uogienė - tai tikras ir nesumeluotas vaikystės skonis... Blynai ar naminis pyragas su obuolių uogiene... Kas gali būti geriau?

Ingredientai

Nurodymai

  1. Obuolius nulupkite, išėmę šerdį, susmulkinkite.
  2. Paruoštus obuolius sudėkite į puodą, užpilkite vandeniu ir padėkite ant viryklės.
  3. Virkite ant vidutinės ugnies, kol obuoliai suminkštės.
  4. Supilkite cukrų. Sumaišykite ir virkite toliau.
  5. Virkite, periodiškai pašalindami putas, iki reikiamo tirštumo.
  6. Sutrinkite trintuvu ir leiskite vėl užvirti.
  7. Supilkite paruoštą uogienę į sterilius sausus indelius, leiskite atvėsti. Tada uždėkite dangtelius.

Obuolių uogienė



  • Porcijos: -
  • Paruošimo laikas: 60
  • Sunkumas: Lengva

Obuolių uogienė - tai tikras ir nesumeluotas vaikystės skonis... Blynai ar naminis pyragas su obuolių uogiene... Kas gali būti geriau?

Ingredientai

Nurodymai

  1. Obuolius nulupkite, išėmę šerdį, susmulkinkite.
  2. Paruoštus obuolius sudėkite į puodą, užpilkite vandeniu ir padėkite ant viryklės.
  3. Virkite ant vidutinės ugnies, kol obuoliai suminkštės.
  4. Supilkite cukrų. Sumaišykite ir virkite toliau.
  5. Virkite, periodiškai pašalindami putas, iki reikiamo tirštumo.
  6. Sutrinkite trintuvu ir leiskite vėl užvirti.
  7. Supilkite paruoštą uogienę į sterilius sausus indelius, leiskite atvėsti. Tada uždėkite dangtelius.
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą