Pačios skaniausios varškės spurgos

Iš miltų 92 Atnaujinta: 2020 09 05 Įkelta:
Pačios skaniausios varškės spurgos
  • Porcijos: 4
  • Paruošimo laikas: 45 min
  • Sunkumas: Lengva
Spausdinti

Labai minkštos ir skanios varškės spurgos! Puikus pasirinkimas savaitgaliui!

Ingredientai

Nurodymai

  1. Varškę mediniu šaukštu ištriname su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, dedame kiaušinius ir viską gerai išmaišome.
  2. Į miltus beriame kepimo miltelius ir persijojant beriame į varškę (ne visus iš karto). Maišome mediniu šaukštu ir vėl beriame miltų, kol maišyti tešlą šaukštu pasidarys gana sunku. Tešla turi gautis lipni.
  3. Giliame puode įkaitiname riebalus. Nustatome vidutinį ugnies kaitrumą, nes jeigu riebalai bus per karšti, spurgos greitai apkeps, o vidus liks neiškepęs.
  4. Šaukštą (šį kartą ne medinį :)) pamirkome šaltame vandenyje, juo atgnybiame nedidelį gabalėlį tešlos, drėgnomis rankomis formuojame rutuliukus ir metame juos į puodą.
  5. Varškės spurgas apkepame iš abiejų pusių, išgriebiame kiaurasamčiu ir dedame ant popierinės servetėlės, kad susigertų riebalai.
  6. Dar karštos varškės spurgos apibarstomos miltiniu cukrumi. Skanaus!

Pačios skaniausios varškės spurgos



  • Porcijos: 4
  • Paruošimo laikas: 45
  • Sunkumas: Lengva

Labai minkštos ir skanios varškės spurgos! Puikus pasirinkimas savaitgaliui!

Ingredientai

Nurodymai

  1. Varškę mediniu šaukštu ištriname su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, dedame kiaušinius ir viską gerai išmaišome.
  2. Į miltus beriame kepimo miltelius ir persijojant beriame į varškę (ne visus iš karto). Maišome mediniu šaukštu ir vėl beriame miltų, kol maišyti tešlą šaukštu pasidarys gana sunku. Tešla turi gautis lipni.
  3. Giliame puode įkaitiname riebalus. Nustatome vidutinį ugnies kaitrumą, nes jeigu riebalai bus per karšti, spurgos greitai apkeps, o vidus liks neiškepęs.
  4. Šaukštą (šį kartą ne medinį :)) pamirkome šaltame vandenyje, juo atgnybiame nedidelį gabalėlį tešlos, drėgnomis rankomis formuojame rutuliukus ir metame juos į puodą.
  5. Varškės spurgas apkepame iš abiejų pusių, išgriebiame kiaurasamčiu ir dedame ant popierinės servetėlės, kad susigertų riebalai.
  6. Dar karštos varškės spurgos apibarstomos miltiniu cukrumi. Skanaus!
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą