Panna Cotta Mokachino receptas

Desertai 581 Atnaujinta: 2020 05 17 Įkelta:
Panna Cotta Mokachino receptas
  • Porcijos: 6
  • Paruošimo laikas: 240 min
  • Sunkumas: Vid. sunkumo
Spausdinti

Puikaus skonio desertas - Panna Cotta. Gal šiek tiek riebokas desertas, bet užtikriname - patiks kiekvienam!

Ingredientai

Nurodymai

  1. Želatiną pamirkykite šaltame vandenyje.
  2. Jei naudojate želatinos miltelius, pamirkykite juos santykiu nuo 1 iki 6 (1 g želatinos 6 g vandens). Šokoladiniam sluoksniui sujungiame grietinėlę, pieną ir cukrų, užviriname ir nukeliame nuo ugnies. Įpilkite šokolado (jei naudojate plytelę - smulkiai pjaustykite peiliu).
  3. Leiskite pastovėti keletą minučių, tada sumaišykite su šluotele iki vientisos masės.
  4. Įpilkite želatinos.
  5. Maišykite, kol ištirps ir supilkite į stiklines.
  6. Dėkite į šaldytuvą kad sutvirtėtų, maždaug 2-3 valandoms. Tuo tarpu paruoškite kavos dalį. Kavą sumaišykite su grietinėle ir cukrumi. Užvirkite. Nukelkite nuo ugnies ir įpilkite želatinos.
  7. Sumaišykite. Tada palikite atvėsti kambario temperatūroje, uždenkite maistine plėvele.
  8. Iš šaldytuvo išimkite stiklines ir užpilkite paruoštą kavos dalį.
  9. Želė tegul visiškai sukietėja, dar laukite apie 3 valandas.
  10. Plakite grietinėlę, kol ji padidės, pabaigoje suberkite cukraus pudrą.
  11. Grietinėlę sudėkite į konditerinį maišelį ir užpurkškite ant kavos sluoksnio. Jei norite, šiek tiek pabarstykite kakavos milteliais.

Panna Cotta Mokachino receptas



  • Porcijos: 6
  • Paruošimo laikas: 240
  • Sunkumas: Vid. sunkumo

Puikaus skonio desertas - Panna Cotta. Gal šiek tiek riebokas desertas, bet užtikriname - patiks kiekvienam!

Ingredientai

Nurodymai

  1. Želatiną pamirkykite šaltame vandenyje.
  2. Jei naudojate želatinos miltelius, pamirkykite juos santykiu nuo 1 iki 6 (1 g želatinos 6 g vandens). Šokoladiniam sluoksniui sujungiame grietinėlę, pieną ir cukrų, užviriname ir nukeliame nuo ugnies. Įpilkite šokolado (jei naudojate plytelę - smulkiai pjaustykite peiliu).
  3. Leiskite pastovėti keletą minučių, tada sumaišykite su šluotele iki vientisos masės.
  4. Įpilkite želatinos.
  5. Maišykite, kol ištirps ir supilkite į stiklines.
  6. Dėkite į šaldytuvą kad sutvirtėtų, maždaug 2-3 valandoms. Tuo tarpu paruoškite kavos dalį. Kavą sumaišykite su grietinėle ir cukrumi. Užvirkite. Nukelkite nuo ugnies ir įpilkite želatinos.
  7. Sumaišykite. Tada palikite atvėsti kambario temperatūroje, uždenkite maistine plėvele.
  8. Iš šaldytuvo išimkite stiklines ir užpilkite paruoštą kavos dalį.
  9. Želė tegul visiškai sukietėja, dar laukite apie 3 valandas.
  10. Plakite grietinėlę, kol ji padidės, pabaigoje suberkite cukraus pudrą.
  11. Grietinėlę sudėkite į konditerinį maišelį ir užpurkškite ant kavos sluoksnio. Jei norite, šiek tiek pabarstykite kakavos milteliais.
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą