Paprasti ir be galo skanūs lietiniai blynai

Iš miltų 581 Atnaujinta: 2020 02 22 Įkelta:
Paprasti ir be galo skanūs lietiniai blynai
  • Porcijos: 28
  • Paruošimo laikas: 20 min
  • Sunkumas: Lengva
Spausdinti

Šie lietiniai blynai labai skanūs su saldžiais ir pikantiškais įdarais arba tiesiog sutepkite juos tirpintu sviestu ir valgykite užsigerdami šaltu pienu.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Į dubenį suberkite miltus, cukrų ir druską. Įmaišykite kiaušinius.
  2. Maišykite iki vientisos masės. Supilkite ištirpintą ir šiek tiek atvėsintą sviestą, vėl sumaišykite.
  3. Supilkite pieną ir išmaišykite iki vientisos masės.
  4. Įkaitinkite keptuvę ant vidutinės ugnies. Keptuvę sutepkite aliejumi. Su sriubos samčiu įpilkite tešlos į keptuvę ir tolygiai vartant keptuvę paskirstykite tešlą, kad pilnai pasidengtų keptuvėje. Kepkite maždaug minutę arba kol švelniai paskrus apačia.
  5. Apverskite ir kepkite iš kitos pusės kol švelniai paskrus. Išimkite iš keptuvės. Tai pakartokite su likusia tešla.

Paprasti ir be galo skanūs lietiniai blynai



  • Porcijos: 28
  • Paruošimo laikas: 20
  • Sunkumas: Lengva

Šie lietiniai blynai labai skanūs su saldžiais ir pikantiškais įdarais arba tiesiog sutepkite juos tirpintu sviestu ir valgykite užsigerdami šaltu pienu.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Į dubenį suberkite miltus, cukrų ir druską. Įmaišykite kiaušinius.
  2. Maišykite iki vientisos masės. Supilkite ištirpintą ir šiek tiek atvėsintą sviestą, vėl sumaišykite.
  3. Supilkite pieną ir išmaišykite iki vientisos masės.
  4. Įkaitinkite keptuvę ant vidutinės ugnies. Keptuvę sutepkite aliejumi. Su sriubos samčiu įpilkite tešlos į keptuvę ir tolygiai vartant keptuvę paskirstykite tešlą, kad pilnai pasidengtų keptuvėje. Kepkite maždaug minutę arba kol švelniai paskrus apačia.
  5. Apverskite ir kepkite iš kitos pusės kol švelniai paskrus. Išimkite iš keptuvės. Tai pakartokite su likusia tešla.
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą