Patys skaniausi šašlykai svogūnų marinate

Mėsa 442 Atnaujinta: 2020 02 01 Įkelta:
Patys skaniausi šašlykai svogūnų marinate
  • Porcijos: 8
  • Paruošimo laikas: 1440 min
  • Sunkumas: Lengva
Spausdinti

Tikriausiai esate išbandę ne vieną šašlykų marinavimo būdą? Žemiau pateikiame vieną paprasčiausių, bet GERIAUSIĄ šašlykų marinavimo būdą! Pagal šį receptą šašlykai gausis sultingi, minkšti ir labai skanūs!

Ingredientai

Nurodymai

  1. Supjaustykite kiaulienos nugarinę į 4-5 cm gabaliukus.
  2. Stambia tarka sutarkuokite svogūnus ir suberkite ant supjaustytos mėsos.
  3. Supilkite sojų padažą, įberkite juodųjų pipirų ir viską gerai išmaišykite.
  4. Prislėkite šašlykus su nedideliu svoriu arba kokiu keptuvės ar puodo dangčiu ir padėkite į šaldytuvą. (Nesugalvokite įdėti druskos, jos visiškai nereikia, nes druska ištraukia visą drėgmę iš mėsos).
  5. Sekančią dieną, 3-4 val. prieš kepimą ištraukiame šašlykus iš šaldytuvo, įpilkite virinto vandens ir acto mišinio (pusę stiklinės vandens, pusę stiklinės acto). Įberkite druskos ir gerai viską išmaišykite.
  6. Paragaukite ar užtenka sūrumo ir aštrumo. Jeigu trūksta, galite pridėti druskos ar pipirų.
  7. Vėl uždėkite dangtį ir padėkite į šaldytuvą iki kol reikės kepti.

Patys skaniausi šašlykai svogūnų marinate



  • Porcijos: 8
  • Paruošimo laikas: 1440
  • Sunkumas: Lengva

Tikriausiai esate išbandę ne vieną šašlykų marinavimo būdą? Žemiau pateikiame vieną paprasčiausių, bet GERIAUSIĄ šašlykų marinavimo būdą! Pagal šį receptą šašlykai gausis sultingi, minkšti ir labai skanūs!

Ingredientai

Nurodymai

  1. Supjaustykite kiaulienos nugarinę į 4-5 cm gabaliukus.
  2. Stambia tarka sutarkuokite svogūnus ir suberkite ant supjaustytos mėsos.
  3. Supilkite sojų padažą, įberkite juodųjų pipirų ir viską gerai išmaišykite.
  4. Prislėkite šašlykus su nedideliu svoriu arba kokiu keptuvės ar puodo dangčiu ir padėkite į šaldytuvą. (Nesugalvokite įdėti druskos, jos visiškai nereikia, nes druska ištraukia visą drėgmę iš mėsos).
  5. Sekančią dieną, 3-4 val. prieš kepimą ištraukiame šašlykus iš šaldytuvo, įpilkite virinto vandens ir acto mišinio (pusę stiklinės vandens, pusę stiklinės acto). Įberkite druskos ir gerai viską išmaišykite.
  6. Paragaukite ar užtenka sūrumo ir aštrumo. Jeigu trūksta, galite pridėti druskos ar pipirų.
  7. Vėl uždėkite dangtį ir padėkite į šaldytuvą iki kol reikės kepti.
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą