Pica su grybais, čiobreliais ir parmezanu

Pica 283 Atnaujinta: 2020 01 16 Įkelta:
Pica su grybais, čiobreliais ir parmezanu
  • Porcijos: 1
  • Paruošimo laikas: 40 min
  • Sunkumas: Lengva
Spausdinti

Nuostabi pica su grybais, čiobreliais ir sūriu. Itališkos picos receptas.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 250C.
  2. Karštoje keptuvėje pakepkite susmulkintą česnaką su susmulkintais grybais.
  3. Iškočiokite tešlą.
  4. Tešlos apskritimas turėtų būti 6-8 mm storio. Tešlą patepkite pomidorų padažu, palikdami neužteptą 2 cm kraštą. Ant padažo sudėkite mocarelos gabaliukus, šviežius čiobrelių lapelius, grybus, apkeptus česnakus, ir užpilkite alyvuogių aliejumi.
  5. Kepkite picą 250C temperatūroje 10–15 minučių, kol tešlos pluta bus tamsiai auksinė.
  6. Paruoštą picą apibarstykite parmezano riekelėmis ir ant viršaus užpilkite alyvuogių aliejaus.
  7. Skanaus!

Pica su grybais, čiobreliais ir parmezanu



  • Porcijos: 1
  • Paruošimo laikas: 40
  • Sunkumas: Lengva

Nuostabi pica su grybais, čiobreliais ir sūriu. Itališkos picos receptas.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 250C.
  2. Karštoje keptuvėje pakepkite susmulkintą česnaką su susmulkintais grybais.
  3. Iškočiokite tešlą.
  4. Tešlos apskritimas turėtų būti 6-8 mm storio. Tešlą patepkite pomidorų padažu, palikdami neužteptą 2 cm kraštą. Ant padažo sudėkite mocarelos gabaliukus, šviežius čiobrelių lapelius, grybus, apkeptus česnakus, ir užpilkite alyvuogių aliejumi.
  5. Kepkite picą 250C temperatūroje 10–15 minučių, kol tešlos pluta bus tamsiai auksinė.
  6. Paruoštą picą apibarstykite parmezano riekelėmis ir ant viršaus užpilkite alyvuogių aliejaus.
  7. Skanaus!
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą