Pica su kumpiu ir kietuoju sūriu

Pica 507 Atnaujinta: 2020 01 16 Įkelta:
Pica su kumpiu ir kietuoju sūriu
  • Porcijos: 1
  • Paruošimo laikas: 15 min
  • Sunkumas: Lengva
Spausdinti

Ypatingo skonio pica su rūkytu kumpiu ir kietuoju sūriu, kuri tikrai patiks tikram Lietuviui! Iškepusi pica bus su traškiu kraštu ir sultingu viduriu. Kietasis sūris tiesiog nuostabus.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 250-270 laipsnių.
  2. Iškočiokite tešlą, skersmuo turėtų būti 25-30 cm. Picos pado storis vos keli milimetrai. (Iškočioti plonai)
  3. Skardą išklokite kepimo popieriumi ir padėkite picos padą.
  4. Susitarkuokite sūrį, susipjaustykite svogūną, česnaką ir kumpį mažais pailgais gabaliukais.
  5. Į atskirą indelį įdėkite 3 v. šaukštus pomidorų pastos, įpilkite 1 v. šaukštą alyvuogių aliejaus, tada susmulkintą česnaką, įberkite visų aukščiau išvardintų prieskonių (pagal skonį). Išmaišykite. Jeigu pasta gaunasi tirštoka, įpilkite 1 ar 2 v. šaukštus vandens. Vėl išmaišykite.
  6. Gauta skania mase ištepkite į skardą įdėtą picos padą, palikdami 1-2 cm kraštą neužteptą.
  7. Sudėkite rūkytą kumpį, tada svogūnus, sūrį ir galiausiai per pusę perpjautus vyšninius pomidorus.
  8. Dėkite picą į orkaitę, kuri jau bus įkaitusi iki reikiamos temperatūros. Kepkite iki 8-10 minučių. Picos kraštai turi pagelsti, o sūris išsilydyti ir pradėti burbuliuoti.
  9. Skanaus!

Pica su kumpiu ir kietuoju sūriu



  • Porcijos: 1
  • Paruošimo laikas: 15
  • Sunkumas: Lengva

Ypatingo skonio pica su rūkytu kumpiu ir kietuoju sūriu, kuri tikrai patiks tikram Lietuviui! Iškepusi pica bus su traškiu kraštu ir sultingu viduriu. Kietasis sūris tiesiog nuostabus.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 250-270 laipsnių.
  2. Iškočiokite tešlą, skersmuo turėtų būti 25-30 cm. Picos pado storis vos keli milimetrai. (Iškočioti plonai)
  3. Skardą išklokite kepimo popieriumi ir padėkite picos padą.
  4. Susitarkuokite sūrį, susipjaustykite svogūną, česnaką ir kumpį mažais pailgais gabaliukais.
  5. Į atskirą indelį įdėkite 3 v. šaukštus pomidorų pastos, įpilkite 1 v. šaukštą alyvuogių aliejaus, tada susmulkintą česnaką, įberkite visų aukščiau išvardintų prieskonių (pagal skonį). Išmaišykite. Jeigu pasta gaunasi tirštoka, įpilkite 1 ar 2 v. šaukštus vandens. Vėl išmaišykite.
  6. Gauta skania mase ištepkite į skardą įdėtą picos padą, palikdami 1-2 cm kraštą neužteptą.
  7. Sudėkite rūkytą kumpį, tada svogūnus, sūrį ir galiausiai per pusę perpjautus vyšninius pomidorus.
  8. Dėkite picą į orkaitę, kuri jau bus įkaitusi iki reikiamos temperatūros. Kepkite iki 8-10 minučių. Picos kraštai turi pagelsti, o sūris išsilydyti ir pradėti burbuliuoti.
  9. Skanaus!
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą