Pica su špinatais, alyvuogėmis ir fetos sūriu

Pica 363 Atnaujinta: 2020 01 16 Įkelta:
Pica su špinatais, alyvuogėmis ir fetos sūriu
  • Porcijos: 1
  • Paruošimo laikas: 50 min
  • Sunkumas: Lengva
Spausdinti

Gana greitai pagaminama pica su špinatais, alyvuogėmis ir fetos sūrių. Labai skani pica!

Ingredientai

Nurodymai

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 250C.
  2. Į keptuvę supilkite 1 valg. šaukštą alyvuogių aliejaus, sudėkite špinatus ir dar šiek tiek pakepinkite ant stiprios ugnies. Pakaks 3–4 minučių. Špinatų tūris sumažės 2 kartus.
  3. Pašalinkite sėklas iš alyvuogių.
  4. Tešlą geriausia ištempti rankomis, o ne iškočioti su kočėlu.
  5. Tešlos apskritimas turėtų būti 6-8 mm storio. Tešlą ištepkite pomidorų padažu, palikdami neužteptą 2 cm kraštą. Padėkite mocarelos ir alyvuogių gabalėlius ant padažo, šiek tiek paspausdami.
  6. Keptus špinatus paskleiskite ant tešlos ir kepkite picą 250 C temperatūroje 10-15 minučių, kol tešlos pluta taps tamsiai auksinės spalvos.
  7. Paruoštą picą apibarstykite fetos sūriu, ant viršaus užpilkite alyvuogių aliejaus.
  8. Skanaus!

Pica su špinatais, alyvuogėmis ir fetos sūriu



  • Porcijos: 1
  • Paruošimo laikas: 50
  • Sunkumas: Lengva

Gana greitai pagaminama pica su špinatais, alyvuogėmis ir fetos sūrių. Labai skani pica!

Ingredientai

Nurodymai

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 250C.
  2. Į keptuvę supilkite 1 valg. šaukštą alyvuogių aliejaus, sudėkite špinatus ir dar šiek tiek pakepinkite ant stiprios ugnies. Pakaks 3–4 minučių. Špinatų tūris sumažės 2 kartus.
  3. Pašalinkite sėklas iš alyvuogių.
  4. Tešlą geriausia ištempti rankomis, o ne iškočioti su kočėlu.
  5. Tešlos apskritimas turėtų būti 6-8 mm storio. Tešlą ištepkite pomidorų padažu, palikdami neužteptą 2 cm kraštą. Padėkite mocarelos ir alyvuogių gabalėlius ant padažo, šiek tiek paspausdami.
  6. Keptus špinatus paskleiskite ant tešlos ir kepkite picą 250 C temperatūroje 10-15 minučių, kol tešlos pluta taps tamsiai auksinės spalvos.
  7. Paruoštą picą apibarstykite fetos sūriu, ant viršaus užpilkite alyvuogių aliejaus.
  8. Skanaus!
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą