Pistacijų medalionai (sausainiai)

Desertai 348 Atnaujinta: 2020 02 05 Įkelta:
Pistacijų medalionai (sausainiai)
  • Porcijos: 2
  • Paruošimo laikas: 35 min
  • Sunkumas: Lengva
Spausdinti

Šiek tiek žalsvos spalvos, sodraus skonio ir subtilios tekstūros - Sausainiai su pistacijomis. Pistacijas galima pakeisti maltais migdolais arba maltais skrudintais lazdyno riešutais.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Kavos malūnėlyje sumalkite pistacijas į miltus.
  2. Ištirpinkite sviestą ir leiskite šiek tiek užvirti. Supilkite į dubenį ir palikite atvėsti.
  3. Kiaušinius išplakite su cukrumi.
  4. Į dubenėlį suberkite išsijotus miltus su kepimo milteliais ir druska. Susmulkinkite pistacijas ir taip pat suberkite į tą patį dubenėlį. Supilkite ištirpintą sviestą ir viską sumaišykite.
  5. Tešlą padėkite 1–2 valandoms į šaldytuvą. Sudėkite tešlą į formeles užpildydami 3/4 formelės. Dėkite į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių, ir kepkite apie 10-13 minučių.

Pistacijų medalionai (sausainiai)



  • Porcijos: 2
  • Paruošimo laikas: 35
  • Sunkumas: Lengva

Šiek tiek žalsvos spalvos, sodraus skonio ir subtilios tekstūros - Sausainiai su pistacijomis. Pistacijas galima pakeisti maltais migdolais arba maltais skrudintais lazdyno riešutais.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Kavos malūnėlyje sumalkite pistacijas į miltus.
  2. Ištirpinkite sviestą ir leiskite šiek tiek užvirti. Supilkite į dubenį ir palikite atvėsti.
  3. Kiaušinius išplakite su cukrumi.
  4. Į dubenėlį suberkite išsijotus miltus su kepimo milteliais ir druska. Susmulkinkite pistacijas ir taip pat suberkite į tą patį dubenėlį. Supilkite ištirpintą sviestą ir viską sumaišykite.
  5. Tešlą padėkite 1–2 valandoms į šaldytuvą. Sudėkite tešlą į formeles užpildydami 3/4 formelės. Dėkite į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių, ir kepkite apie 10-13 minučių.
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą