Pita su šonkauliukų mėsa (Grill kepsninėje)

Mėsa 146 Atnaujinta: 2020 05 22 Įkelta:
Pita su šonkauliukų mėsa (Grill kepsninėje)
  • Porcijos: 8
  • Paruošimo laikas: 145 min
  • Sunkumas: Vid. sunkumo
Spausdinti

Jeigu mėgstate kiaulienos šonkauliukus, tačiau manote, kad juos nėra patogu valgyti? Tuomet šie šonkauliai yra tikrai jums, nes jie yra be kaulų. Tai skanus užkandis, patiekiamas su pita.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Įkaitinkite anglį savo kepsninėje (Kamado ar Big Green Egg). Kaitinkite su gaubtu, vienkartiniu riebalų rinkikliu ir nerūdijančio plieno stovu iki 140 ° C.
  2. Tuo tarpu šonkaulius sudėkite į dubenį. Česnaką nulupkite ir smulkiai supjaustykite. Šonkaulius apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir gerai išmaišykite. Pabarstykite paprika, kario milteliais, jūros druska ir česnaku. Šonkaulius gerai įtrinkite šiais prieskoniais.
  3. Šonkaulius paskirstykite ant apvalios perforuotos kepimo skardos, padėkite ant stovo ir uždarykite kepsninės dangtį. Kepkite 2 valandas.
  4. Išimkite šonkaulius ir padėkite juos į apvalią keptuvę. Įkaitinkite kepsninę iki 180 ° C.
  5. Sumaišykite padažo ingredientus ir sutepkite šonkaulius. Padėkite riebalų surinkimo indą ant stovo ir uždarykite dangtį. Leiskite šonkauliams virti dar 15 minučių, 2–3 kartus sutepkite paruoštu padažu.
  6. Agurką supjaustykite labai plonomis juostelėmis. Pašalinkite sėklas iš čili pipirų ir supjaustykite svogūnų laiškus plonais žiedais.
  7. Išimkite šonkauliukus iš kepsninės. Atverkite pita ir padėkite šonkaulius. Papuoškite agurko, čili pipiro, svogūnų laiškų ir kalendros šakele.

Pita su šonkauliukų mėsa (Grill kepsninėje)



  • Porcijos: 8
  • Paruošimo laikas: 145
  • Sunkumas: Vid. sunkumo

Jeigu mėgstate kiaulienos šonkauliukus, tačiau manote, kad juos nėra patogu valgyti? Tuomet šie šonkauliai yra tikrai jums, nes jie yra be kaulų. Tai skanus užkandis, patiekiamas su pita.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Įkaitinkite anglį savo kepsninėje (Kamado ar Big Green Egg). Kaitinkite su gaubtu, vienkartiniu riebalų rinkikliu ir nerūdijančio plieno stovu iki 140 ° C.
  2. Tuo tarpu šonkaulius sudėkite į dubenį. Česnaką nulupkite ir smulkiai supjaustykite. Šonkaulius apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir gerai išmaišykite. Pabarstykite paprika, kario milteliais, jūros druska ir česnaku. Šonkaulius gerai įtrinkite šiais prieskoniais.
  3. Šonkaulius paskirstykite ant apvalios perforuotos kepimo skardos, padėkite ant stovo ir uždarykite kepsninės dangtį. Kepkite 2 valandas.
  4. Išimkite šonkaulius ir padėkite juos į apvalią keptuvę. Įkaitinkite kepsninę iki 180 ° C.
  5. Sumaišykite padažo ingredientus ir sutepkite šonkaulius. Padėkite riebalų surinkimo indą ant stovo ir uždarykite dangtį. Leiskite šonkauliams virti dar 15 minučių, 2–3 kartus sutepkite paruoštu padažu.
  6. Agurką supjaustykite labai plonomis juostelėmis. Pašalinkite sėklas iš čili pipirų ir supjaustykite svogūnų laiškus plonais žiedais.
  7. Išimkite šonkauliukus iš kepsninės. Atverkite pita ir padėkite šonkaulius. Papuoškite agurko, čili pipiro, svogūnų laiškų ir kalendros šakele.
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą