Ploni špinatų blynai (lietiniai)

Iš miltų 344 Atnaujinta: 2020 03 06 Įkelta:
Ploni špinatų blynai (lietiniai)
  • Porcijos: 3
  • Paruošimo laikas: 25 min
  • Sunkumas: Lengva
Spausdinti

Nepaprastai skanūs lietiniai su špinatais. Patiekite su grietine, bus dar skaniau! Išbandykite, tikrai nenusivilsite.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Atšildykite šaldytus špinatų lapus, jeigu neturi šviežių. Susmulkinkite lapus virtuviniame kombaine arba trintuvu.
  2. Įpilkite pieną.
  3. Berkite miltus, druską ir cukrų, įmuškite kiaušinius.
  4. Maišykite iki vientisos masės.
  5. Jei tešla atrodo per tiršta, įpilkite dar šiek tiek pieno.
  6. Kepkite blynus gerai įkaitintoje keptuvėje.
  7. Skanaus!

Ploni špinatų blynai (lietiniai)



  • Porcijos: 3
  • Paruošimo laikas: 25
  • Sunkumas: Lengva

Nepaprastai skanūs lietiniai su špinatais. Patiekite su grietine, bus dar skaniau! Išbandykite, tikrai nenusivilsite.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Atšildykite šaldytus špinatų lapus, jeigu neturi šviežių. Susmulkinkite lapus virtuviniame kombaine arba trintuvu.
  2. Įpilkite pieną.
  3. Berkite miltus, druską ir cukrų, įmuškite kiaušinius.
  4. Maišykite iki vientisos masės.
  5. Jei tešla atrodo per tiršta, įpilkite dar šiek tiek pieno.
  6. Kepkite blynus gerai įkaitintoje keptuvėje.
  7. Skanaus!
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą