Pomidorų troškinys su lašiša

Žuvis 476 Atnaujinta: 2020 04 25 Įkelta:
Pomidorų troškinys su lašiša
  • Porcijos: 6
  • Paruošimo laikas: 40 min
  • Sunkumas: Vid. sunkumo
Spausdinti

Šiam receptui tinka bet kokia raudona žuvis - lašiša, upėtakis ir kt. Iš patirties skaniausiai gaunasi su lašiša. Pomidorų ir kokosų pieno derinys suteikia labai malonų skonį, kuris puikiai dera su lašiša.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Smulkiai supjaustykite svogūną ir česnaką. Lašišą supjaustykite kubeliais, vyšninius pomidorus perpjaukite pusiau. Gilioje keptuvėje ant vidutinės ugnies pašildykite 2 v. šaukštus aliejaus. Sudėkite svogūnus ir pakepinkite maišant 2 minutes.
  2. Suberkite pipirus ir pakepinkite, maišydami, dar 3–4 minutes.
  3. Sudėkite česnaką ir vyšninius pomidorus.
  4. Virkite, maišydami, 1 minutę. Tada įpilkite pomidorų pastos ir virkite, maišydami, dar minutę. Supilkite kokosų pieną, išmaišykite ir troškinkite ant vidutinės ugnies apie 10 minučių.
  5. Įdėkite druskos ir cukraus pagal skonį. Sudėkite žuvį.
  6. Išmaišykite, uždenkite ir troškinkite 10 minučių. Nukelkite nuo ugnies, suberkite susmulkintą baziliką. Skanaus.

Pomidorų troškinys su lašiša



  • Porcijos: 6
  • Paruošimo laikas: 40
  • Sunkumas: Vid. sunkumo

Šiam receptui tinka bet kokia raudona žuvis - lašiša, upėtakis ir kt. Iš patirties skaniausiai gaunasi su lašiša. Pomidorų ir kokosų pieno derinys suteikia labai malonų skonį, kuris puikiai dera su lašiša.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Smulkiai supjaustykite svogūną ir česnaką. Lašišą supjaustykite kubeliais, vyšninius pomidorus perpjaukite pusiau. Gilioje keptuvėje ant vidutinės ugnies pašildykite 2 v. šaukštus aliejaus. Sudėkite svogūnus ir pakepinkite maišant 2 minutes.
  2. Suberkite pipirus ir pakepinkite, maišydami, dar 3–4 minutes.
  3. Sudėkite česnaką ir vyšninius pomidorus.
  4. Virkite, maišydami, 1 minutę. Tada įpilkite pomidorų pastos ir virkite, maišydami, dar minutę. Supilkite kokosų pieną, išmaišykite ir troškinkite ant vidutinės ugnies apie 10 minučių.
  5. Įdėkite druskos ir cukraus pagal skonį. Sudėkite žuvį.
  6. Išmaišykite, uždenkite ir troškinkite 10 minučių. Nukelkite nuo ugnies, suberkite susmulkintą baziliką. Skanaus.
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą