Pupelių, pomidorų, obuolių ir pipirų mišrainė

Mišrainės 16 Atnaujinta: 2020 03 25 Įkelta:
Pupelių, pomidorų, obuolių ir pipirų mišrainė
  • Porcijos: 6 žm.
  • Paruošimo laikas: 30 min
  • Sunkumas: Lengva
  • Įvertinkite:
Spausdinti

Tai skanu, paprasta pasigaminti. Tinka prie vištienos ar kitos mėsos. Puikiai tiks pusryčiams su duona. Universalus patiekalas visiems.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Smulkiai supjaustykite svogūną. Pipirą ir obuolius supjaustykite kubeliais. Keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite 2 v. šaukštus aliejaus. Įdėkite svogūnus ir pakepinkite, maišydami, 3-4 minutes.
  2. Suberkite pipirus ir pakepkite dar 2–3 minutes.
  3. Sudėkite obuolius, pakepkite minutę.
  4. Sukratykite pomidorus savo sultyse su visu skysčiu.
  5. Įpilkite 150 ml vandens, įdėkite smulkiai supjaustyto česnako, druskos ir cukraus pagal skonį. Troškinkite, kol pipirai bus minkšti, maždaug 10 minučių. Sudėkite pupeles.
  6. Sumaišykite ir pakaitinkite dar 5 minutes. Įpilkite smulkiai supjaustytų petražolių, sumaišykite ir patiekite.

Pupelių, pomidorų, obuolių ir pipirų mišrainė



  • Porcijos: 6 žm.
  • Paruošimo laikas: 30
  • Sunkumas: Lengva

Tai skanu, paprasta pasigaminti. Tinka prie vištienos ar kitos mėsos. Puikiai tiks pusryčiams su duona. Universalus patiekalas visiems.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Smulkiai supjaustykite svogūną. Pipirą ir obuolius supjaustykite kubeliais. Keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite 2 v. šaukštus aliejaus. Įdėkite svogūnus ir pakepinkite, maišydami, 3-4 minutes.
  2. Suberkite pipirus ir pakepkite dar 2–3 minutes.
  3. Sudėkite obuolius, pakepkite minutę.
  4. Sukratykite pomidorus savo sultyse su visu skysčiu.
  5. Įpilkite 150 ml vandens, įdėkite smulkiai supjaustyto česnako, druskos ir cukraus pagal skonį. Troškinkite, kol pipirai bus minkšti, maždaug 10 minučių. Sudėkite pupeles.
  6. Sumaišykite ir pakaitinkite dar 5 minutes. Įpilkite smulkiai supjaustytų petražolių, sumaišykite ir patiekite.
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą

Naujienos

Įveskite savo el. paštą, kad gautumėte naujausius receptus.