Rabarbarų ir aviečių arbata

Gėrimai 253 Atnaujinta: 2020 01 12 Įkelta:
Rabarbarų ir aviečių arbata
  • Porcijos: 8
  • Paruošimo laikas: 45 min
  • Sunkumas: Lengva
Spausdinti

Jeigu nespėsite išgerti arbatos, kol ji karšta. Nieko tokio - ji gardi ir šalta.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Rabarbarus nulupkite ir supjaustykite 3 cm storio gabaliukais.
  2. Juos suberkite į didelį puodą, sudėkite avietes, rozmarino šakelę ir viską užpilkite vandeniu.
  3. Palaukite, kol vanduo užvirs, sumažinkite kaitrą ir palikite virti apie 30 min.
  4. Galiausiai sudėkite į puodą arbatos maišelius, luktelėkite 5-7 minutes, kol arbata pritrauks.

Rabarbarų ir aviečių arbata



  • Porcijos: 8
  • Paruošimo laikas: 45
  • Sunkumas: Lengva

Jeigu nespėsite išgerti arbatos, kol ji karšta. Nieko tokio - ji gardi ir šalta.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Rabarbarus nulupkite ir supjaustykite 3 cm storio gabaliukais.
  2. Juos suberkite į didelį puodą, sudėkite avietes, rozmarino šakelę ir viską užpilkite vandeniu.
  3. Palaukite, kol vanduo užvirs, sumažinkite kaitrą ir palikite virti apie 30 min.
  4. Galiausiai sudėkite į puodą arbatos maišelius, luktelėkite 5-7 minutes, kol arbata pritrauks.
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą