"Raffaello" tortas

Tortai 309 Atnaujinta: 2020 01 20 Įkelta:
  • Porcijos: 8
  • Paruošimo laikas: 70 min
  • Sunkumas: Vid. sunkumo
Spausdinti

Raffaello - tai kokosinis džiaugsmas ir svajonė. Šis tortas - dar skanesnė šio, jau klasika tapusio, saldumyno variacija. Paragaukite...

Ingredientai

Nurodymai

  1. Receptas skirtas 20 cm skersmens torto formai.
  2. Norėdami gaminti tešlą, sumaišykite ištirpintą sviestą, cukrų, miltus, skysčius ir kokosus. Gautą masę tolygiai paskirstykite kepimo popieriumi padengtoje kepimo formoje ir 30 minučių atvėsinkite šaldytuve.
  3. Kepkite pyragą orkaitėje, įkaitintoje iki 200 ° C 15 minučių, iki auksinės rudos spalvos ir atvėsinkite.
  4. Kremui želatiną išbrinkinkite šaltame vandenyje pagal instrukcijas. Paskrudinkite migdolus sausoje keptuvėje.
  5. Sumaišykite kondensuotą pieną, kokosų pieną ir vanilinį cukrų iki vientisos masės.
  6. Išbrinkusią želatiną kaitinkite ant silpnos ugnies, kol visiškai ištirps. Į ištirpintą želatiną įpilkite 4-5 šaukštus kokosų mišinio, sumaišykite ir supilkite į likusį kokosų mišinį. Vėl gerai išmaišykite ir 30 minučių palaikykite šaldytuve.
  7. Suplakite grietinėlę, išimkite sukietėjusį kremą iš šaldytuvo ir permaišykite jį mikseriu. Suberkite migdolus ir lengvai išmaišykite plaktą grietinėlę.
  8. Aplink atvėsusį pyragą pritvirtinkite žiedą nuo nuimamos formos, užpildykite formą kremu, išlyginkite ir padėkite į šaldytuvą mažiausiai 4 valandoms (geriausia per naktį). Papuoškite pyragą skrudintomis migdolo puselėmis ir kokoso drožlėmis. Skanaus !!!

"Raffaello" tortas



  • Porcijos: 8
  • Paruošimo laikas: 70
  • Sunkumas: Vid. sunkumo

Raffaello - tai kokosinis džiaugsmas ir svajonė. Šis tortas - dar skanesnė šio, jau klasika tapusio, saldumyno variacija. Paragaukite...

Ingredientai

Nurodymai

  1. Receptas skirtas 20 cm skersmens torto formai.
  2. Norėdami gaminti tešlą, sumaišykite ištirpintą sviestą, cukrų, miltus, skysčius ir kokosus. Gautą masę tolygiai paskirstykite kepimo popieriumi padengtoje kepimo formoje ir 30 minučių atvėsinkite šaldytuve.
  3. Kepkite pyragą orkaitėje, įkaitintoje iki 200 ° C 15 minučių, iki auksinės rudos spalvos ir atvėsinkite.
  4. Kremui želatiną išbrinkinkite šaltame vandenyje pagal instrukcijas. Paskrudinkite migdolus sausoje keptuvėje.
  5. Sumaišykite kondensuotą pieną, kokosų pieną ir vanilinį cukrų iki vientisos masės.
  6. Išbrinkusią želatiną kaitinkite ant silpnos ugnies, kol visiškai ištirps. Į ištirpintą želatiną įpilkite 4-5 šaukštus kokosų mišinio, sumaišykite ir supilkite į likusį kokosų mišinį. Vėl gerai išmaišykite ir 30 minučių palaikykite šaldytuve.
  7. Suplakite grietinėlę, išimkite sukietėjusį kremą iš šaldytuvo ir permaišykite jį mikseriu. Suberkite migdolus ir lengvai išmaišykite plaktą grietinėlę.
  8. Aplink atvėsusį pyragą pritvirtinkite žiedą nuo nuimamos formos, užpildykite formą kremu, išlyginkite ir padėkite į šaldytuvą mažiausiai 4 valandoms (geriausia per naktį). Papuoškite pyragą skrudintomis migdolo puselėmis ir kokoso drožlėmis. Skanaus !!!
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti