Raudonųjų serbentų uogienė su bananais ir romu

Desertai 105 Atnaujinta: 2020 09 06 Įkelta:
Raudonųjų serbentų uogienė su bananais ir romu
  • Porcijos: 10
  • Paruošimo laikas: 50 min
  • Sunkumas: Vid. sunkumo
Spausdinti

Pasiruoškite žiemai puikios serbentų uogienės su bananais ir romu! Tobulo skonio!

Ingredientai

Nurodymai

  1. Serbentus perrenkame, nuplauname, nusausiname. Bananus supjaustome nedideliais kubeliais. Nutarkuojame citrinos žievelės geltoną dalį, šiek tiek išspaudžiame sulčių, likusią dalį nulupame ir smulkiai supjaustome.
  2. Į puodą, kuriame virsime, sudedame uogas, bananus, citriną ir sultis, užpilame cukrumi ir paliekame, kad pastovėtų kelias valandas arba per naktį.
  3. Tuomet užkaičiame puodą, užverdame ir, sumažinę kaitrą, pamaišydami, verdame apie 30 minučių. Pabaigoje įpilame 2 šaukštus romo, paverdame dar 5 - 10 minučių. Karštą uogienę išpilstome į iškaitintus stiklainėlius, užsukame steriliais dangteliais ir apvertę paliekame, kad pastovėtų kol atvės.

Raudonųjų serbentų uogienė su bananais ir romu



  • Porcijos: 10
  • Paruošimo laikas: 50
  • Sunkumas: Vid. sunkumo

Pasiruoškite žiemai puikios serbentų uogienės su bananais ir romu! Tobulo skonio!

Ingredientai

Nurodymai

  1. Serbentus perrenkame, nuplauname, nusausiname. Bananus supjaustome nedideliais kubeliais. Nutarkuojame citrinos žievelės geltoną dalį, šiek tiek išspaudžiame sulčių, likusią dalį nulupame ir smulkiai supjaustome.
  2. Į puodą, kuriame virsime, sudedame uogas, bananus, citriną ir sultis, užpilame cukrumi ir paliekame, kad pastovėtų kelias valandas arba per naktį.
  3. Tuomet užkaičiame puodą, užverdame ir, sumažinę kaitrą, pamaišydami, verdame apie 30 minučių. Pabaigoje įpilame 2 šaukštus romo, paverdame dar 5 - 10 minučių. Karštą uogienę išpilstome į iškaitintus stiklainėlius, užsukame steriliais dangteliais ir apvertę paliekame, kad pastovėtų kol atvės.
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą