Raugintų kopūstų troškinys su kiauliena

Mėsa 57 Atnaujinta: 2020 09 13 Įkelta:
Raugintų kopūstų troškinys su kiauliena
  • Porcijos: 4
  • Paruošimo laikas: 75 min
  • Sunkumas: Vid. sunkumo
Spausdinti

Puikus receptas rudeniui - Raugintų kopūstų troškinys su kiauliena.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Grybus užmerkiame, išmirkusius supjaustome.
  2. Mėsą supjaustome nedideliais gabalėliais, suberiame išspaustą česnako skiltelę, beriame pipirų, druskos ir paliekame, kad pasimarinuotų. Tuomet keptuvėje įkaitiname kelis šaukštus aliejaus ir apkepiname jame mėsą. Baigiant kepti sudedame pusžiedžiais supjaustytus svogūnus ir lauro lapus.
  3. Į kepimo indą dedame kopūstus, paskleidžiame juos lygiu sluoksniu, ant jų sudedame supjaustytus baravykus, apkepintą mėsą ir užpilame stiklinę karšto sultinio. Dedame į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepame apie valandą.

Raugintų kopūstų troškinys su kiauliena



  • Porcijos: 4
  • Paruošimo laikas: 75
  • Sunkumas: Vid. sunkumo

Puikus receptas rudeniui - Raugintų kopūstų troškinys su kiauliena.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Grybus užmerkiame, išmirkusius supjaustome.
  2. Mėsą supjaustome nedideliais gabalėliais, suberiame išspaustą česnako skiltelę, beriame pipirų, druskos ir paliekame, kad pasimarinuotų. Tuomet keptuvėje įkaitiname kelis šaukštus aliejaus ir apkepiname jame mėsą. Baigiant kepti sudedame pusžiedžiais supjaustytus svogūnus ir lauro lapus.
  3. Į kepimo indą dedame kopūstus, paskleidžiame juos lygiu sluoksniu, ant jų sudedame supjaustytus baravykus, apkepintą mėsą ir užpilame stiklinę karšto sultinio. Dedame į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepame apie valandą.
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą