'Riešutai' su kondensuotu pienu (Rududu)

Desertai 741 Atnaujinta: 2020 02 09 Įkelta:
'Riešutai' su kondensuotu pienu (Rududu) 'Riešutai' su kondensuotu pienu (Rududu) 'Riešutai' su kondensuotu pienu (Rududu) 'Riešutai' su kondensuotu pienu (Rududu)
  • Porcijos: 2
  • Paruošimo laikas: 60 min
  • Sunkumas: Vid. sunkumo
Spausdinti

Tikras skanėstas - Riešutai su Rududu įdaru ir tikru riešutu. Pagal mūsų svetainėje pateiktą receptą lengvai pasigaminsite šiuos puikius skanėstus!

Ingredientai

Nurodymai

  1. Sviestą išplakite su cukrumi iki kreminės masės.
  2. Į masę įmuškite pirmąjį kiaušinį, gerai išplakite, veiksmą kartokite su likusiais dviem kiaušiniais (trumpiai tariant, po kiekvieno kiaušinio įmušimo reikia permaišyti masę).
  3. Sumaišykite mitus su kepimo milteliais. Mišinį persijokite per sietelį. Išminkykite tešlą.
  4. Pašildykite riešutų keptuvę ir sutepkite aliejumi. Į kiekvieną duobutę įdėkite tešlos.
  5. Kepkite 'apvalkalą' iki šviesiai rudos spalvos. Atvėsinkite, nupjaukite negražius kraštus.
  6. Į kiekvieną 'apvalkalą' įdėkite kondensuoto pieno (Rududu).
  7. Jeigu norite, galite įdėti po tikrą lazdynų ar kitokį riešutą.
  8. Sujunkite riešutų puseles.

'Riešutai' su kondensuotu pienu (Rududu)



  • Porcijos: 2
  • Paruošimo laikas: 60
  • Sunkumas: Vid. sunkumo

Tikras skanėstas - Riešutai su Rududu įdaru ir tikru riešutu. Pagal mūsų svetainėje pateiktą receptą lengvai pasigaminsite šiuos puikius skanėstus!

Ingredientai

Nurodymai

  1. Sviestą išplakite su cukrumi iki kreminės masės.
  2. Į masę įmuškite pirmąjį kiaušinį, gerai išplakite, veiksmą kartokite su likusiais dviem kiaušiniais (trumpiai tariant, po kiekvieno kiaušinio įmušimo reikia permaišyti masę).
  3. Sumaišykite mitus su kepimo milteliais. Mišinį persijokite per sietelį. Išminkykite tešlą.
  4. Pašildykite riešutų keptuvę ir sutepkite aliejumi. Į kiekvieną duobutę įdėkite tešlos.
  5. Kepkite 'apvalkalą' iki šviesiai rudos spalvos. Atvėsinkite, nupjaukite negražius kraštus.
  6. Į kiekvieną 'apvalkalą' įdėkite kondensuoto pieno (Rududu).
  7. Jeigu norite, galite įdėti po tikrą lazdynų ar kitokį riešutą.
  8. Sujunkite riešutų puseles.
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą