Ryžių košė su pienu

Košės 196 Atnaujinta: 2020 01 29 Įkelta:
Ryžių košė su pienu
  • Porcijos: 2
  • Paruošimo laikas: 40 min
  • Sunkumas: Lengva
Spausdinti

Geras, lengvas, bet tuo pačiu ir suteikiantis jėgų patiekalas pusryčiams - ryžių košė su pienu.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Supilkite pieną į puodą. Ten pat supilkite neperplautus ryžius, įdėkite druskos ir cukraus.
  2. Puodą uždenkite ir leiskite užvirti. Tai užtruks keletą minučių, todėl nepalikite viryklės, stebėkite, kaip prasideda pieno virimas. Nuolat maišykite turinį, kad pienas neužvirtų, o ryžiai nepriliptų prie dugno.
  3. Ryžius ir pieną virkite 2 minutes. Jei staiga pieno putos pradeda kilti per aukštai, kelioms sekundėms patraukite puodą nuo viryklės ir vėl grąžinkite atgal.
  4. Po poros minučių virimo nukelkite keptuvę nuo viryklės, pamaišykite ir uždėkite dangtį. Palikite keletą minučių pravėsti.
  5. Puodą su koše dėkite vėl ant viryklės ir virkite neatidarę dangčio 30 minučių.
  6. Į gautą tirštą košę įpilkite sviesto, sumaišykite. Patiekdami galite pridėti uogų, vaisių ar net medaus.

Ryžių košė su pienu



  • Porcijos: 2
  • Paruošimo laikas: 40
  • Sunkumas: Lengva

Geras, lengvas, bet tuo pačiu ir suteikiantis jėgų patiekalas pusryčiams - ryžių košė su pienu.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Supilkite pieną į puodą. Ten pat supilkite neperplautus ryžius, įdėkite druskos ir cukraus.
  2. Puodą uždenkite ir leiskite užvirti. Tai užtruks keletą minučių, todėl nepalikite viryklės, stebėkite, kaip prasideda pieno virimas. Nuolat maišykite turinį, kad pienas neužvirtų, o ryžiai nepriliptų prie dugno.
  3. Ryžius ir pieną virkite 2 minutes. Jei staiga pieno putos pradeda kilti per aukštai, kelioms sekundėms patraukite puodą nuo viryklės ir vėl grąžinkite atgal.
  4. Po poros minučių virimo nukelkite keptuvę nuo viryklės, pamaišykite ir uždėkite dangtį. Palikite keletą minučių pravėsti.
  5. Puodą su koše dėkite vėl ant viryklės ir virkite neatidarę dangčio 30 minučių.
  6. Į gautą tirštą košę įpilkite sviesto, sumaišykite. Patiekdami galite pridėti uogų, vaisių ar net medaus.
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą