Šaltibarščiai

Sriuba 467 Atnaujinta: 2020 09 13 Įkelta:
Šaltibarščiai
  • Porcijos: 4
  • Paruošimo laikas: 20 min
  • Sunkumas: Lengva
Spausdinti

Vienas geriausių patiekalų vasarą - Šaltibarščiai! Jeigu norite atsigaivinti karštą vasaros dieną ir tuo pačiu pavalgyti - šis patiekalas kaip tik jums.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Svogūną supjaustome kuo smulkiau, suberiame į dubenį, kartu beriame druskos, smulkiai supjaustytus krapus ir su šaukštu viską gerai ištriname, kad iš svogūno išsiskirtų sultys, o druska ištirptų.
  2. Tuomet suberiame nuluptus ir kubeliais supjaustytus agurkus, supilame burokėlius, kefyrą ir viską išmaišome.
  3. Išvirtus ir atšaldytus kiaušinius nulupame ir supjaustome - arba smulkiai arba, jeigu patinka, - ketvirčiais. Sudedame ir juos.

Šaltibarščiai



  • Porcijos: 4
  • Paruošimo laikas: 20
  • Sunkumas: Lengva

Vienas geriausių patiekalų vasarą - Šaltibarščiai! Jeigu norite atsigaivinti karštą vasaros dieną ir tuo pačiu pavalgyti - šis patiekalas kaip tik jums.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Svogūną supjaustome kuo smulkiau, suberiame į dubenį, kartu beriame druskos, smulkiai supjaustytus krapus ir su šaukštu viską gerai ištriname, kad iš svogūno išsiskirtų sultys, o druska ištirptų.
  2. Tuomet suberiame nuluptus ir kubeliais supjaustytus agurkus, supilame burokėlius, kefyrą ir viską išmaišome.
  3. Išvirtus ir atšaldytus kiaušinius nulupame ir supjaustome - arba smulkiai arba, jeigu patinka, - ketvirčiais. Sudedame ir juos.
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą