Šiitake grybų sriuba su kotletukais

Sriuba 536 Atnaujinta: 2020 04 24 Įkelta:
Šiitake grybų sriuba su kotletukais
  • Porcijos: 4
  • Paruošimo laikas: 30 min
  • Sunkumas: Lengva
Spausdinti

Tai tiesiog neįtikėtinai skani sriuba. Jei jums patinka Azijos maistas, tai jums tikrai šis receptas bus naudingas. Dėl Šitake grybų ir sojos padažo ši sriuba tampa ypač skani ir kvapni.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Grybai sudedami į dubenį, užpilkite verdančiu vandeniu ir palikite mirkyti 30–40 minučių.
  2. Paruoškite kotletus. Sumaišykite maltą mėsą su kapotomis petražolėmis, sojos padažu ir tarkuotu česnaku. Jei reikia, įdėkite šiek tiek druskos. Minkykite. Suformuokite mažus kotletukus (maždaug 1 a. šaukštelio dydžio).
  3. Kotletukus sudėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepkite orkaitėje, įkaitintoje iki 190 laipsnių, 15 minučių.
  4. Ruošiame grybus. Nusausinkite vandenį ir grybus supjaustykite maždaug 4-5 mm storio griežinėliais. Supjaustykite ir Pekino kopūstus. Smulkiai supjaustykite svogūną.
  5. Sultinį užvirkite. Įdėkite į jį grybus ir virkite 10 minučių.
  6. Supilkite sojos padažą, sudėkite kopūstus. Virkite dar 10 minučių.
  7. Įpilkite sezamo aliejaus bei sudėkite svogūnus, nukelkite nuo ugnies. Dar karštus kotletus sudėkite į lėkštes ir užpilkite grybų sultiniu. Skanaus.

Šiitake grybų sriuba su kotletukais



  • Porcijos: 4
  • Paruošimo laikas: 30
  • Sunkumas: Lengva

Tai tiesiog neįtikėtinai skani sriuba. Jei jums patinka Azijos maistas, tai jums tikrai šis receptas bus naudingas. Dėl Šitake grybų ir sojos padažo ši sriuba tampa ypač skani ir kvapni.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Grybai sudedami į dubenį, užpilkite verdančiu vandeniu ir palikite mirkyti 30–40 minučių.
  2. Paruoškite kotletus. Sumaišykite maltą mėsą su kapotomis petražolėmis, sojos padažu ir tarkuotu česnaku. Jei reikia, įdėkite šiek tiek druskos. Minkykite. Suformuokite mažus kotletukus (maždaug 1 a. šaukštelio dydžio).
  3. Kotletukus sudėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepkite orkaitėje, įkaitintoje iki 190 laipsnių, 15 minučių.
  4. Ruošiame grybus. Nusausinkite vandenį ir grybus supjaustykite maždaug 4-5 mm storio griežinėliais. Supjaustykite ir Pekino kopūstus. Smulkiai supjaustykite svogūną.
  5. Sultinį užvirkite. Įdėkite į jį grybus ir virkite 10 minučių.
  6. Supilkite sojos padažą, sudėkite kopūstus. Virkite dar 10 minučių.
  7. Įpilkite sezamo aliejaus bei sudėkite svogūnus, nukelkite nuo ugnies. Dar karštus kotletus sudėkite į lėkštes ir užpilkite grybų sultiniu. Skanaus.
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą