Silkė su burokėliais, obuoliais ir bulvėmis

Žuvis 238 Atnaujinta: 2020 09 13 Įkelta:
Silkė su burokėliais, obuoliais ir bulvėmis
  • Porcijos: 4
  • Paruošimo laikas: 75 min
  • Sunkumas: Lengva
Spausdinti

Labai skanus patiekalas - Silkė su burokėliais, obuoliais ir bulvėmis. Išbandykite.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Burokėlių majonezui virtą burokėlį sutriname, sudedame majonezą, pagardiname pipirais ir išmaišome.
  2. Obuolių-spanguolių kremui obuolius nulupame, supjaustome, dedame į puodą su trupučiu vandens, kartu sudedame ir spanguoles, cukrų bei cinamoną. Šiek paverdame, kad nugaruotų skystis, tuomet sutriname iki vientisos masės.
  3. Lėkštę, kurioje tieksime silkę, patepame burokėlių majonezu, sudedame apvirtas ir iškeptas bulvių puseles (arba skilteles), ant jų dedame Matjes silkių filė, ant silkės - marinuotus, perpjautus agurkėlius ir svogūnėlius, o šalia patiekiame obuolių - spanguolių kremą.

Silkė su burokėliais, obuoliais ir bulvėmis



  • Porcijos: 4
  • Paruošimo laikas: 75
  • Sunkumas: Lengva

Labai skanus patiekalas - Silkė su burokėliais, obuoliais ir bulvėmis. Išbandykite.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Burokėlių majonezui virtą burokėlį sutriname, sudedame majonezą, pagardiname pipirais ir išmaišome.
  2. Obuolių-spanguolių kremui obuolius nulupame, supjaustome, dedame į puodą su trupučiu vandens, kartu sudedame ir spanguoles, cukrų bei cinamoną. Šiek paverdame, kad nugaruotų skystis, tuomet sutriname iki vientisos masės.
  3. Lėkštę, kurioje tieksime silkę, patepame burokėlių majonezu, sudedame apvirtas ir iškeptas bulvių puseles (arba skilteles), ant jų dedame Matjes silkių filė, ant silkės - marinuotus, perpjautus agurkėlius ir svogūnėlius, o šalia patiekiame obuolių - spanguolių kremą.
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą